Makelaar Leidschenveen

Leidschenveen

De wijk Leidschenveen is een Vinex-locatie in de gemeente Den Haag. Samen met de aangrenzende wijken Ypenburg en Forepark, en Hoornwijk, vormt het sinds 1 januari 2002 het achtste Haagse stadsdeel, Leidschenveen-Ypenburg. Tot die tijd was Leidschenveen onderdeel van Leidschendam, dat dus met de gemeentelijke herindeling van 2002 een stuk kleiner werd. Leidschenveen bestaat uit een vijftal buurten: Velden, Waterland, ’s-Gravendreef, Lanen, De Dijken (voorheen Rietbuurt).

Woning in Leidschenveen verkopen?

Wij van SMASH Makelaars hebben al vele verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft onze expertise van Leidschenveen al velen mensen aan hun droomwoning in Leidschenveen geholpen.
Advies op maat. Juist het kennen van de verschillende wijken in Leidschenveen, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.”

Precies en gedreven, Haaglanden makelaars is gedreven, ik ben geen prototype ‘snelle makelaarsjongen wij zijn meer no nonsens’. Zijn aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

Uw makelaar voor Leidschenveen

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop.

Ik zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning. Ik heb zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten makelaar in Leidschenveen

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Ik hanteert een scherpe courtage bij verkoop van uw woning. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder extra of verborgen kosten.

Wilt u meer weten over de tarieven die ik hanteren? Kijk dan voor meer informatie hier.

Gratis waardebepaling van uw woning in Leidschenveen

Wat is mijn huis in Leidschenveen waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. Sander van Meerten is de makelaar in Haaglanden die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend kom ik bij u langs en u krijgt van mij een goed onderbouwde waardebepaling en geef ik u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Voorburg. Waardebepaling Leidschenveen

Verkoopmakelaar in Leidschenveen

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de makelaar in Haaglanden die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie.

Verwacht u van mij niet: – Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Ik ben namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag wil ik u mijn unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij ik een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe ik dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik mijn stappenplan aan u uitleg.

Aankoopmakelaar in Leidschenveen

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil ik Sander van Meerten van SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Ik ga juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen ik stevig voor u. Ik realiseer, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Mijn courtage bestaat uit een vast tarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik ons stappenplan aan u uitleg of kijk voor meer informatie op Sandevanmeerten.nl. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Leidschenveen

Makelaardij Leidschenveen staat u met raad en daad terzijde als u een woning of appartement wilt verkopen. Ook voor de aankoop van een woning kunt u een beroep op ons doen. We vinden een flexibele werkwijze erg belangrijk. Daarom kiezen we ook voor ruime openingstijden. Ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar. Heeft u allereerst overwogen om zelf uw woning te verkopen? We zien in de praktijk dat dit weleens gebeurt. U maakt het uzelf dan echter wel moeilijk. Zeker nu de huizenmarkt zo ontzettend dynamisch is. Mensen verkijken zich weleens op het werk dat een huis verkopen met zich meebrengt. Gaat u voor een succesvolle verkoop en de beste opbrengst, neem dan contact op met SMASH Makelaars. Wij hebben veel ervaring en kennen de regio goed.

Betrokken makelaarskantoor Leidschenveen

De makelaar in Leidschenveen is SMASH Makelaars wij garandeert u een betrokken begeleiding. U bent bij ons absoluut geen nummer. U heeft te maken met een contactpersoon die u tijdens het gehele traject steunt en adviseert. Wij zijn een groot kantoor en werken met zelfstandige makelaars. We vinden het, zeker ook wanneer het gaat om de vraagprijs, belangrijk om zo realistisch mogelijk te zijn. Dit vergroot de kans op een snelle en succesvolle verkoop. Zetten we te hoog in, dan is de kans groot dat u weinig bezichtigingen en serieuze bieders krijgt. Een te lage vraagprijs is uiteraard ook geen optie. Wij kijken nauwkeurig naar alle aspecten en komen dan, samen met u, tot een reële verkoopprijs. Verder hangt heel veel af van uw voorkeuren. Of u wel of niet wilt adverteren bepaalt u helemaal zelf. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor het meedoen aan de organisatie van een open huis. Samen met u bepalen we de best passende verkoopstrategie. Wij zijn hierbij bijzonder flexibel. Uiteraard mag u vertrouwen op deskundig advies waar nodig.

Wet- en regelgeving volledig bekend bij makelaardij Leidschenveen

Ons makelaarskantoor Leidschenveen blijft continue op de hoogte van nieuwe regels en verordeningen. Er verandert nogal eens iets, dus wij vinden het erg belangrijk om altijd op de hoogte te blijven. Dit doen wij op verschillende manieren. Ook als het gaat om juridische en milieutechnische zaken weten wij exact wat er speelt. Heeft u interesse in onze professionele diensten? De koffie staat voor u klaar bij ons op kantoor. Kom geheel vrijblijvend bij ons langs. Wij rekenen scherpe tarieven.