Rustig wonen voor jonge gezinnen met kinderen

Deze Leidschendamse wijk ’t Lien biedt voldoende mogelijkheden voor jonge gezinnen met kinderen. De wijk ’t Lien is een kindvriendelijke wijk die is opgebouwd met enkele hoofdstraten en daarop aansluitend rustige woonstraatjes. Hierdoor is het heerlijk wonen voor opgroeiende kinderen in deze wijk van Leidschendam. Er zijn volop speelveldjes en aan de rand van de wijk is de grote speeltuin.

Typische jaren ’80 woningen

Het type woningen in de wijk  ’t Lien omvat ongeveer 800 eengezinswoningen, gebouwd in de jaren ’80. Alle woningen zijn gebouwd met betonnen vloeren, betonpannen en bestaan voornamelijk uit 3 woonlagen.

De wijk ´t Lien

Naast de wijk ligt het super moderne winkelcentrum The Mall of the Netherlands op 10 minuten loopafstand en winkelcentrum Prins Frederiklaan op 5 minuten lopen. In de wijk ’t Lien kunnen kinderen terecht op maar liefst 3 basisscholen: Emmaüs, De Tandam en SBO De Vliethorst. Op 5 minuten lopen ligt het voortgezet onderwijs met het Veurs Lyceum en MBO Rijnland. Voor kinderopvang is er De Vlietkinderen. En er kan gezwommen worden in het Zwembad De Fluit. Aan de rand van de wijk zijn enkele bedrijven.

Verkoopmakelaar voor Leidschendam

HUIS VERKOPEN?

SMASH makelaars laat jouw huis het beste tot zijn recht komen

Bent u opzoek naar een goede en betrouwbare verkoopmakelaar voor de verkoop van uw woning in Leidschendam en omgeving. Neem dan direct contact op met Sander van Meerten van SMASH Makelaars de verkoopmakelaar voor uw woning in de regio. Iedere makelaar kan natuurlijk uw woning verkopen maar het gaat er uiteindelijk om dat u een makelaar kiest die het beste resultaat realiseert voor u. Kies daarom voor Sander van Meerten van SMASH makelaar de verkoopmakelaar voor uw woning.  Want woningen verkopen is onze specialiteit. Onze vernieuwende manier van werken maakt het verschil. Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken. Van verkoopstyling, Video’s, artist impressions, blogs, social media tot een eigen landingspagina. We zijn vernieuwend, creatief, betrouwbaar, bevlogen en bekwaam.

Door het inzetten van een eigen website van je woning bereiken we meer potentiele opdrachtgevers, dan welke andere makelaar ook. Onze aanpak resulteert in méér bezichtigingen, méér biedingen en uiteindelijk de beste verkoopprijs.

We zijn niets voor niets het meest moderne en innovatieve makelaarskantoor van Leidschendam. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Aankoopmakelaar voor Leidschendam 

OP ZOEK NAAR EEN NIEUW WONING?

Ben je op zoek naar een nieuw thuis in Leidschendam of directe omgeving? Wij helpen je graag bij het zoeken en aankopen van jouw droomhuis.

We zijn 24/7 bereikbaar, we kennen de markt op ons duimpje en beschikken over een breed netwerk.

Samen zorgen we ervoor dat we niet alleen het huis kopen dat bij jou past, maar we zorgen er ook voor dat het hele aankoop proces soepel en stressvrij verloopt. Ons doel: jouw woonwensen omzetten in realiteit door het vinden van die woning die echt bij jou past.