Bij het verkopen van uw huis in Leidschendam-Voorburg of Den Haag kunt u veel steun hebben aan een ervaren makelaar. Sander van Meerten van SMASH makelaars kent deze regio als de beste. Dit is erg belangrijk nu de huizenmarkt zo dynamisch is. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Voor het verkopen van uw huis. Neem contact met mij op. 

Verkopen van uw huis in Leidschendam-Voorburg of Den Haag

Het verkopen van uw huis in Leidschendam-Voorburg of Den Haag is een spannende gebeurtenis. Hoeveel zouden we nog krijgen voor ons huis? Zou er veel belangstelling zijn voor ons huis? Ook vragen mensen zich vaak af of hun huis verkoop klaar is of dat er bepaalde dingen aangepast moeten worden. Even de leuning repareren of een muurtje verven. Zo komt er van alles kijken bij het verkopen van uw huis in Leidschendam-Voorburg of Den Haag. Ik ben als makelaar uw onmisbare steun tijdens dit gehele traject. Ik ken als makelaar Leidschendam-Voorburg en de verschillende wijken in Den Haag als geen ander, zowel het centrum van Leidschendam en Voorburg als de verschillende wijken van Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Ik bied u maatwerk en een persoonlijke aanpak. Ik bespreek uw wensen en onze mogelijkheden gezellig bij u aan de keukentafel.  Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw huis.

Begeleiding van ervaren makelaar bij verkopen van uw huis in Leidschendam-Voorburg en Den Haag

Ik begeleid u als zelfstandig makelaar van SMASH Makelaars vol passie tijdens het gehele traject van de verkoop van uw huis in Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Graag neem ik u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Ik begeleid het gehele traject van A tot Z. Uiteraard mag u bij mij rekenen op een scherpe tarief. De courtage is eerlijk en helder. U heeft niet te maken met nare verborgen kosten die ik u pas later vertellen. Een persoonlijke en transparante benadering vind ik ontzettend belangrijk. Ik heb bewust gekozen voor ruime openingstijden. Ook in het weekend of in de avonduren kan ik een afspraak met u inplannen. Wilt u meer weten over onze krachtige manier van woning verkopen? Ik vertel u graag alles over ons stappenplan. Bel of mail mij en we maken direct een afspraak.

Snelle verkoop van uw huis in Leidschendam-Voorburg en Den Haag

Het verkopen van uw huis Leidschendam-Voorburg of Den Haag moet het liefst niet te lang duren? Dat begrijpen wij volkomen. In de meeste gevallen hebben mensen het hele traject graag zo snel mogelijk achter de rug. Ik kies dan ook voor een actieve manier van verkopen. Het houdt voor ons niet op met het plaatsen van een bord in uw tuin. Eerst zorgen we voor een marktconforme prijs voor uw woning. De unieke kenmerken van uw huis spelen hierbij een grote rol. Daarna gaan wij voor u aan de slag. Wij gaan voor succes. Dit betekent voornamelijk een daadwerkelijke verkoop tegen de beste voorwaarden.

Sander van Meerten de verkoopmakelaar voor uw woning in Leidschendam-Voorburg en Den Haag

U wilt uw huis verkopen in Leidschendam-Voorburg of Den Haag (Leidschenveen, Ypenburg en Mariahoeve)? Daar komt heel veel bij kijken. Kies de beste verkoopmakelaar bij u in de regio. Welke strategie heeft u nodig om uw woning zo goed mogelijk te verkopen en bent u in staat de onderhandelingen voor uw huis zelf te voeren? Een goede verkoopstrategie voor uw woning zorgt ervoor dat uw woning goed en zo snel mogelijk verkocht wordt tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden, want een woning te koop zetten kan iedereen, maar ook goed verkopen is een ander verhaal. Sander van Meerten van SMASH Makelaars – in de regio Haaglanden. Is dé verkoopmakelaar van deze regio en heeft een uitgebreide ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als voor institutionele beleggers. Ieder huis heeft zijn eigen doelgroep en daar moet je dus op inspelen.
Starters op zoek naar een appartement, jonge gezinnen waarvan juist het appartement te klein is geworden en naar een eengezinswoning willen verhuizen. Of juist gezinnen waarvan de kinderen de deur uit zijn en van hun eengezinswoning naar een gelijkvloerse woning willen, zoals bijvoorbeeld een appartement of seniorenwoning. Met deze specifieke kenmerken is geen verkoop hetzelfde. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Daarom zijn wij dé verkoopmakelaar van de regio Haaglanden. Als wij het proces samen met u bepaald hebben, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.

Sander van Meerten verkoopt huizen in Leidschendam-Voorburg en Den Haag

Sander van Meerten van SMASH makelaars is een makelaars organisatie van zelfstandige makelaars voor zowel de aankoop van een woning als de verkoop van uw woning. Ik werk 7 dagen in de week dus ook in het weekend en de avonden zijn wij bereikbaar. Graag wil ik al mijn expertise van de lokale woningmarkt inzetten om uw woning voor de beste prijs te verkopen.
Met mijn ervaring, enthousiasme, betrouwbaarheid én de innoverende werkwijze bent u verzekerd van succes. Ik ben in staat om uw huis op te laten vallen tussen de aanwezige concurrentie. Met onze innoverende werkwijze kunnen wij voor iedereen een goede presentatie maken en hierdoor een veel grotere doelgroep bereiken.

Voor een uitgebreide uitleg over onze werkwijze Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw huis.

Verkopen van uw  huis in Leidschendam-Voorburg of Den Haag met Sander van Meerten?

Vrijblijvend advies

Wilt u uw  huis verkopen? Eén telefoontje of mailtje naar Sander van Meerten van SMASH Makelaars is voldoende voor een optimaal verkooptraject. Ik kom uiteraard geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om u persoonlijk uit te leggen wat ik voor u kan betekenen.
Ook geef ik u graag uitleg over wat er specifiek mogelijk (en onmogelijk) is bij de verkoop van uw huis. U krijgt sowieso GRATIS een deskundig prijsadvies van ons. Daarbij ga ik, samen met u voor een zo gunstig mogelijke, maar vooral ook realistische vraagprijs. Ik hanteer verschillende strategieën voor verschillende situaties. Ons advies is dus altijd MAATWERK.

Mijn inzet

Wanneer we het samen eens worden over de vraagprijs en u besloten heeft om met Sander van Meerten van SMASH Makelaars in zee te gaan, zet ik onmiddellijk alles in werking om uw woning zo snel en zo gunstig mogelijk voor u te verkopen. Daarbij zet ik alles in voor de best mogelijke deal voor u. Denk daar bij aan:

  • Social media campagne waarin ons zakelijke netwerk van ca. 500 woningzoekers én makelaars in de regio bereikt worden
  • Doelgroepgerichte verkoopteksten
  • Interieurfoto’s gemaakt door een professionele, gespecialiseerde interieurfotograaf
  • Optimale presentatie en plaatsing op funda.nl
  • Plaatsing op onze eigen website
  • Plaatsing in onze maandelijkse nieuwsbrief
  • Raambiljetten en ‘te koop’-borden
  • Plattegronden
  • Flyers (met foto!) van uw woning

Extra opties

Als extra verkoopmiddel kunnen we ook doelgroep gericht adverteren op diverse Social Media. Verder kunnen wij voor u een onderzoek naar de bouwkundige staat van uw woning laten uitvoeren. Dit biedt de koper van uw huis meer zekerheid.

Onderhandelen

Is er een potentiële koper in zicht? Dan bepalen wij, in samenspraak met u, onze onderhandelingstactiek met de aankopende partij. Tijdens de spannende fase van onderhandelingen tussen ons en de mogelijke koper heeft u steeds de beslissende stem.

Overeenkomst

Worden wij het met de koper eens over de prijs, dan stellen wij een koopovereenkomst op waarin onder andere de koopsom/verkoopprijs, voorwaarden, roerende zaken, waarborgsom en ontbindende voorwaarden worden vastgesteld. Samen met u nemen wij deze akte met u door en zorgen vervolgens voor ondertekening door de koper.

Afhandeling

Tijdens de afhandelingsfase houden wij u steeds op de hoogte over de voortgang van het traject, tot aan de datum van de overdracht. Ten slotte gaan wij samen met u naar de notaris voor de juridische levering van de woning en de sleuteloverdracht.

Nazorg

De service van Sander van Meerten van SMASH makelaars Leidschendam-Voorburg en Den Haag stopt niet na de overdracht. Ook na de verkoop denk ik graag met u mee en blijven ik bereikbaar voor al uw vragen.

Contract afhandeling na het verkopen van uw huis

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.