Makelaar Wassenaar

Makelaar Wassenaar2023-11-22T11:47:00+00:00

Uw makelaar in Wassenaar

Wij van SMASH Makelaars gevestigd in Voorburg en Den Haag zijn een actief makelaarskantoor ook in Wassenaar. Voor de verkoop van uw huis werken wij ook in Wassenaar als makelaar samen met verschillende ervaren lokale specialisten. Voor de verkoop van uw huis of appartement in Wassenaar bent u bij SMASH Makelaars aan het goede adres. Onze makelaars kennen Wassenaar als geen ander. 

Huis kopen of verkopen in Wassenaar

De aankoop of verkoop van een huis in Wassenaar is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw huis in Wassenaar zullen bij u opkomen. Bij de kopen van een nieuwe woning in Wassenaar komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop. Wij van SMASH Makelaars zullen hierbij zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen gedurende het proces van aanschaf of verkoop van uw huis. Wij hebben zeer ruime openingstijden / bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Verkoopmakelaar voor uw huis in Wassenaar

Het verkopen van een woning in Wassenaar is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Wassenaar die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaarskantoor begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z bij de verkoop van uw woning in Wassenaar. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken wij transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie. Verwacht u van ons niet: Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen voor uw woning in Wassenaar. Graag willen wij onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning in Wassenaar.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw huis in Wassenaar.

JA, IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN

Aankoopmakelaar van uw huis in Wassenaar

Bij de aankoop van een woning in Wassenaar komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Wassenaar. In dit proces wil SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Wassenaar heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. SMASH Makelaars gaat juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door deze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u. Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u toelichten. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning?

Gratis waardebepaling van uw huis in Wassenaar

Wat is mijn huis in Wassenaar waard?

Overweegt u om uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw huidige hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is de makelaar in Wassenaar die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw huis in wassenaar.

Wonen in Wassenaar

Wassenaar staat bekend om z’n groene omgeving, dichtbij strand, bossen en duinen. Je hebt er leuke winkeltjes en terrassen op loopafstand in het oude centrum. Kinderen kunnen er terecht op een van de vele basisscholen en later op uitstekende middelbare scholen zoals Het Rijnlands Lyceum met internationaal onderwijs en Het Adelbert College. Voor woon-werkverkeer heeft u een prima verbinding via de Rijksstraatweg richting Den Haag en Amsterdam. De charme van Wassenaar zit vooral in het gezellige centrum met kroegjes en leuke winkeltjes. Het is een dorp  maar met toch zijn er veel voorzieningen en daarnaast bent u zo in Den Haag of Leiden. Niet voor niets is Wassenaar zeer populair onder gezinnen met kinderen.

Kosten SMASH Makelaars

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten.

Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem contact met ons op.

Voor de verkoop van jouw woning of appartement ben jij bij SMASH Makelaars aan het goede adres. SMASH makelaars kent deze regio als geen ander. Dit is heel belangrijk nu de huizenmarkt ontzettend dynamisch is. Wij bieden maatwerk en een persoonlijke aanpak. We bespreken jouw wensen en onze mogelijkheden gezellig bij jou aan de keukentafel. Je bent uiteraard erg benieuwd naar de waardebepaling en verkoopprijs. Wij kunnen dit snel voor je duidelijk maken. Neem contact met ons op en we plannen direct een eerste gesprek in.

Persoonlijke aanpak van makelaarskantoor Voorburg biedt diverse voordelen

SMASH Makelaars kiest gegarandeerd voor een persoonlijke aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat dit diverse voordelen met zich meebrengt. Een huis verkopen gaat absoluut niet om alleen stenen. Bij het kopen en verkopen van woningen spelen emoties een grote rol. Wij zien in de praktijk dat een persoonlijke aanpak de sleutel tot succes blijkt te zijn. Ook is het voor jou prettig dat jij op elk moment mag terugvallen op een expert die voor jou klaar staat. Zoek jij een makelaar die echt jouw belangen behartigt, dan moet je bij ons zijn.

SMASH Makelaars zorgt voor de beste prijs

Ons makelaarskantoor heeft inmiddels veel ervaring met het bepalen van een goede verkoopprijs. Een huis verkopen kan misschien iedereen wel. Een huis verkopen voor een goede prijs en tegen de juiste condities is echter een andere zaak. Dankzij onze gedegen kennis van de huidige woningmarkt in de regio komen wij al snel tot een reële prijs. Wil je zeker weten dat jij een goede verkoopprijs vraagt en uiteraard ook ontvangt?

Go to Top