Makelaar Zoetermeer

Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de voordeligste makelaar van Zoetermeer en werkt bij het meest actief makelaarskantoor voor Zoetermeer. Als lokale makelaar ken ik de verschillende wijken in Zoetermeer als geen ander. Hierdoor kan ik uw woning voor de beste prijs verkopen. U bent bij mij als makelaar aan het juiste adres voor de verkoop van uw huis of appartement in Zoetermeer.

De makelaar die Zoetermeer kent

Als lokale makelaar ken ik Zoetermeer als geen ander, van Meerzicht tot de wijk Rokkeveen en alle wijken die er omheen liggen. Dit is heel belangrijk aangezien de huizenmarkt in Zoetermeer ontzettend dynamisch is. Ik bied maatwerk en een persoonlijke aanpak. Ik bespreek uw wensen en mijn mogelijkheden gezellig bij u aan de keukentafel. U bent uiteraard erg benieuwd naar de waardebepaling en verkoopprijs van uw huidige huis in Zoetermeer. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Neem contact met mij op en we plannen direct een eerste gesprek met u in.

Verkoopmakelaar voor Zoetermeer

Het verkopen van uw huis in Zoetermeer is een spannende gebeurtenis. Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Zoetermeer die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z bij de verkoop van uw woning in Zoetermeer. Hierbij kenmerk ik mij door mijn scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken wij transparant om uw woning in Zoetermeer actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie. Graag wil ik mijn unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Zoetermeer.

Aankoopmakelaar in Zoetermeer

Bij de aankoop van een huis in Zoetermeer komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Zoetermeer. In dit proces wil ik Sander van Meerten van SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen als uw aankoopmakelaar. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Sander van Meerten van SMASH Makelaars gaat juist met u mee als aankoopmakelaar bij iedere bezichtiging om uw belangen te behartigen. Naast veel andere zaken zoeken wij ook uit wat deze huis in Voorburg waard is en onderhandel ik stevig voor u. Ik realiseer, mede door deze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Mijn courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u toelichten. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw huis in Voorburg?

Kopen en verkopen woning in Zoetermeer doet u met de makelaar van Zoetermeer

Van een klein dorp is Zoetermeer door de jaren heen uitgegroeid tot de derde grootste gemeente van Zuid-Holland. Zoetermeer is een grote stad geworden met een grote huizenmarkt en waar het prettig wonen is. Wilt u in Zoetermeer uw woning of appartement verkopen of bent u juist op zoek naar een woning in Zoetermeer? Neemt u dan eens contact op met een makelaar die Zoetermeer en de 6 verschillende wijken kent, zoals SMASH Makelaar;

  • Buytenwegh De Leyens; Buytenwegh De Leyens is de stadswijk die ten noorden van het Zoetermeerse oude dorp ligt. De wijk bestaat uit twee verschillende delen, Buytenwegh en De Leyens. Deze delen worden gescheiden door de Zwaardslootseweg en het Binnenpark. Meer weten Klik hier.
  • Meerzicht; Meerzicht bestaat uit twee wijken: Meerzicht Hoog en Meerzicht Laag. Meerzicht staat bekend als kindvriendelijke wijk. Aan de westkant van Meerzicht vindt u het Westerpark, een van de grootste recreatiegebieden van Zoetermeer. Meer weten Klik hier.
  • Noordhove- Seghwaert; Seghwaert is een wijk in het noordoosten van Zoetermeer. Oorspronkelijk was het een zelfstandig dorp en heette het Zegwaart. In 1935 bepaalde de overheid dat Zoetermeer uit moest groeien tot stad. Als gevolg daarvan werden Zegwaart en Zoetermeer-Dorp samengevoegd. Meer weten Klik hier
  • Oosterheem; Oosterheem is de jongste stadswijk van Zoetermeer. Zoals de naam al aangeeft, ligt deze wijk in het meest oostelijke deel van de gemeente. De nieuwbouw in Oosterheem is in vele opzichten kenmerkend te noemen. Meer weten Klik hier.
  • Rokkeveen; Rokkeveen is met ruim 379 ha en circa 21.000 inwoners een van de grootste wijken in Zoetermeer. De wijk bestaat uit twee delen, namelijk Rokkeveen-Oost (wijk 18) en Rokkeveen-West (wijk 19). Rokkeveen is een betrokken wijk die veel voor en met haar bewoners doet. Meer weten Klik hier.
  • Zoetermeer Centrum; Centrum bestaat in feite uit vier wijken: Stadscentrum, Dorp, Driemanspolder en Palenstein. Stadscentrum is een levendig deel van Zoetermeer met een uitgebreid winkelcentrum, horeca en kantoren. Dorp is het historische centrum van Zoetermeer. In de wijk Centrum gaan oud en nieuw hand in hand. Meer weten Klik hier.

Als dynamisch en jong makelaarskantoor weet Smash Makelaars alles van de woningmarkt in Zoetermeer. De deskundige makelaars helpen u graag bij koop, verkoop of taxatie van uw woning .
Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.

Laat uw woning verkopen door een makelaarskantoor voor Zoetermeer

Bij verkoop van uw woning in Zoetermeer komt meer kijken dan u misschien vermoedt. Een woning verkopen is dan ook niet iets wat u dagelijks doet, dus het is voor te stellen dat u hier nogal wat vragen over heeft. De verkoop van uw woning kunt u overigens geheel uitbesteden aan een makelaarskantoor Zoetermeer. SMASH Makelaars zal uw woning taxeren, zodat u een goede inschatting kunt maken van de opbrengst. Vervolgens wordt er een verkoopstrategie op maat voor u opgesteld en waarbij uw woning daadwerkelijk de Zoetermeerse woningmarkt op gaat. Bij bezichtigingen, onderhandelingen tot de uiteindelijke sleuteloverdracht staat de makelaar u altijd bij.

Als makelaardij voor Zoetermeer is Smash Makelaars altijd dichtbij

Met een lokale makelaardij Zoetermeer heeft u met SMASH Makelaars een makelaar in de buurt die de lokale huizenmarkt goed kent. De makelaars van SMASH Makelaars zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de Zoetermeerse woningmarkt, zodat ze u van het beste advies kunnen voorzien. Zij nemen voor u het gehele aankoop- of verkoopproces uit handen, waarbij u deskundigheid mag verwachten tijdens de taxatie van uw woning en bij de onderhandelingen bij koop of verkoop. Uiteraard ligt de beslissing altijd bij u, maar het is wel zo fijn als een deskundige makelaar achter u staat. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!