Uw woning laten taxeren in de Haagse regio?

Bent u van plan te verhuizen? Wilt u eerst weten wat uw woning precies waard is, dan kan via de contacten van SMASH Makelaars uw woning in de regio Voorburg-Leidschendam, Den Haag of directe omgeving getaxeerd worden. Bij een woningtaxatie wordt uw huis grondig bekeken en onderzocht. Maar ook de situatie in regio, de prijzen die er worden gevraagd (en betaald!) voor woningen in de des betreffende regio zijn een belangrijke leidraad bij het bepalen van de taxatie waarde. Een taxatie is uitgebreider dan een waardebepaling. Op onze pagina over waardebepaling woning leest u daar meer over.

Woningtaxatie met kwaliteit van NWWI.

Om woningen in de Haagse regio te mogen taxeren die ook door de bank geaccepteerd worden, moet een woningtaxateur aangesloten zijn bij het NWWI. Dit geeft u als klant de garantie dat de kwaliteit van de woning taxatie gewaarborgd is. Een dergelijk rapport is dus een NWWI gevalideerd rapport. Vraag daar dus naar als u een taxatie laat uitvoeren. Het is belangrijk voor u en voor de hypotheekverstrekker. De NWWI beoordeelt de kwaliteit van het taxatierapport; Het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Woningtaxatie en Vastgoed Cert.

Stichting Vastgoed Cert zorgt voor certificatie en registratie van makelaars en taxateurs. Dit keurmerk is belangrijk er tegenwoordig geen officiële wettelijk beëdiging meer is van Makelaars – taxateurs. Om de kwaliteit hoog te houden is in 2004 Stichting Vastgoed Cert in het leven geroepen. Vastgoed Cert geeft de garantie van kwaliteit van de taxateur; alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Inmiddels zijn ruim 4420 taxateurs bij het NWWI aangesloten.

Woning taxatie en werkgebied.

Het werkgebied van onze taxateurs waar wij mee werken is Regio Haaglanden (Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Ypenburg, Nootdorp, Pijnacker, Delft, Zoetermeer, Wateringse Veld). Logisch, want om te weten wat je taxeert moet je natuurlijk wel het gebied kennen.

Wilt u meer weten vul het contact formulier in en wij brengen u zo snel mogelijk in contact met een taxateur bij u in de buurt.