Aankoopmakelaar in Voorburg, Leidschendam, Den Haag e.o.

Bent u opzoek naar een goede en betrouwbare aankoopmakelaar voor het kopen van uw appartement in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.. Neem dan direct contact op met Sander van Meerten van SMASH Makelaars de aankoopmakelaar voor uw woning in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag.

Wanneer heeft u een aankoopmakelaar in Leidschendam-Voorburg of de regio Den Haag nodig? U staat op het punt één van de grootste beslissingen uit uw leven te nemen. Het kopen van een nieuw appartement in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o.! Een appartement kopen in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. doet u namelijk niet elke dag. Wij horen het u denken een huis zoeken kan iedereen. Waarom zou u dan een eigen aankoopmakelaar nodig hebben voor een woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. ? Het aanbod is immers online goed te vinden. De verkopend makelaar kan best heel vriendelijk zijn en met u meedenken. Echter de verkopende makelaar behartigt uitsluitend de belangen van de verkopers van de woning. Daarom moet u deze belangrijke beslissingen met betrekking tot het kopen van een woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. samen met iemand nemen die daar verstand van heeft, uw aankoopmakelaar dus. Sander van Meerten van SMASH Makelaars gaat juist met u mee als uw aankoopmakelaar om uw belangen te behartigen. Naast veel andere zaken zoek ik ook uit wat de woning waard is en onderhandelen wij stevig voor u. Ik realiseer als uw aankoopmakelaar, mede door mijn werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u dit kan u dus veel geld schelen.

Uw aankoopmakelaar voor Voorburg, Leidschendam, Den Haag e.o.

Als aankoopmakelaar weet ik hoe ik aan alle noodzakelijke informatie moet komen over een appartement in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o.. Het heet niet voor niets uw aankoopmakelaar. Als u dat ‘juiste gevoel’ krijgt tijdens het bekijken van uw eventuele ‘droomwoning’ in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o.. Dan is het heel menselijk om verschillende elementen mooier te zien dan ze in werkelijkheid zijn. De verkoper (verkoopmakelaar) presenteert het huis of appartement zo goed mogelijk en heeft daarbij een goed verhaal. Als uw aankoopmakelaar prik hier makkelijker doorheen en zorg dat u een realistisch beeld krijgt van het betreffende appartement in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. en adviseert ik u over eventuele mogelijkheden. Ik ben er als aankoopmakelaar er om UW belangen te behartigen.

Wat doet Sander van Meerten van SMASH makelaars in Leidschendam, Voorburg, Den Haag e.o. als uw aankoopmakelaar

Mijn werkwijze

Ik probeer in tegenstelling tot de meeste andere kantoren iedere bezichtiging met u mee te gaan, dus ook de eerste bezichtiging. Daarnaast werk ik op basis van op basis van No Cure, No Pay. Eenmaal een woning gevonden, dan zijn de volgende punten erg belangrijk;

De beste aankoopstrategie met aankoopmakelaar

Onderhandelen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden als makelaar. Een aankoopmakelaar kan samen met u bepalen welke aankoopstrategie het beste gevolgd kan worden. De juiste strategie vergroot u kansen op een goede prijs en goede voorwaarden.

Lokale marktkennis als aankoopmakelaar

Ik ben als makelaar dagelijks actief in de gehele regio Haaglanden en weten precies wat er speelt. Ik ken de plaatsen, buurten en wijken. Ik weet welke huizen er de afgelopen jaren verkocht zijn en tegen welke prijs. Maak gebruik van dit voordeel als potentiële koper!

Als aankoopmakelaar weet de reële woningwaarde

Wat is een woning daadwerkelijk waard en staat de vraagprijs van de woning  in verhouding tot de werkelijke waarde van de woning? Wij als aankoopmakelaar kennen de markt en kunnen rationeler en zonder emoties beoordelen of de vraagprijs reëel is voor wat je er voor krijgt. Zo vorkomen wij dat je in je enthousiasme veel te veel betaald voor je nieuwe woning.

Sterke onderhandelingen als uw aankoopmakelaar

Ik ken de onderhandelingsstrategieën van onze collega-makelaars natuurlijk, we komen elkaar namelijk geregeld tegen. Niet iedereen is goed in onderhandelen en dat is ook helemaal niet erg. Voorkom echter dat je te veel betaald voor je nieuwe woning.

Lagere aankoopprijs met een aankoopmakelaar

Het is bewezen dat woningkopers die ons aankoopmakelaar in de hand nemen, gemiddeld 5 tot 10% besparen ten opzichte van kopers zonder aankoopmakelaar. Dit bespaart je al snel tussen de €5.000 tot €10.000 euro of soms zelfs meer.

Bouwkundige keuring

Voorkom vervelende verrassingen achteraf. Ik als aankoopmakelaar ben in staat een goede inschatting te maken hoe de bouwkundige staat van een woning is en of een bouwkundige keuring noodzakelijk is. Dit kan een hoop ellende en vooral teleurstellingen voorkomen.

Juridische ondersteuning

Bij de aankoop van een woning zit ook een juridische kant en daar zitten vaak de nodige haken en ogen aan. Voorkom juridische misstappen en laat je begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar.

Ik behartigen uw belangen als aankoopmakelaar

Ik ben uw aankoopmakelaar en behartigt alleen uw belangen. Zo behartigt de verkoopmakelaar de belangen van de verkoper van de woning die u bezichtigt. Dat betekent dat u een eerlijk en objectief advies van ons krijgt en dat er dus geen belangenverstrengeling is. Hebben we een woning gevonden en aangekocht en alles is geregeld. Dan gaan we samen voor de overdracht bij de notaris eerst nog naar de woning voor een eindinspectie of alles is zoals afgesproken. Ik ben er ook voor uw vragen, nadat de oplevering heeft plaatsgevonden.

Kortom, Sander van Meerten van SMASH Makelaars kan als uw aankoop makelaar het gehele aankooptraject voor u verzorgen. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. U kan ons natuurlijk ook inschakelen om dat droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht.

Informatie zoekopdracht

Aankoop nieuwe woning

Vanaf de eerste fase van het voortraject tot en met de afhandeling, begeleiden wij u op een deskundige en betrokken wijze bij de aankoop van uw nieuwe woning. Dan bent u opzoek naar een makelaar die de regio Haaglanden goed kent Voorburg , Leidschendam of Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve).  Dan bent u bij mij aan het juiste adres voor de aankoop van uw woning. Met ons ervaren team van zelfstandige makelaars helpen wij onze klanten graag verder bij de aankoop of verkoop van hun woning. Wij werken met zeer aantrekkelijke tarieven en een waardebepaling van uw woning is altijd GRATIS!

Woonwensen m.b.t. tot uw nieuwe woning

Ik begin met een geheel vrijblijvend gesprek bij u thuis om uw woonwensen te inventariseren. Naar aanleiding daarvan maken wij als makelaars voor u een (voor)selectie van woningen, waarbij wij zowel ons eigen bestand als dat van alle VBO en NVM-collega’s raadpleeg.

Bezichtigingen

Zodra u een appartement of huis gezien dat u aanspreekt? Dan maken wij voor u een afspraak voor een bezichtiging. Uiteraard ben ik  als makelaar daarbij aanwezig om uw belangen te behartigen. Wij zijn in staat om met een deskundige blik de desbetreffende woning te beoordelen, evenals de eventuele plus- en minpunten van de woonomgeving.

Belangstelling

Heeft u na de bezichtiging serieuze belangstelling voor de bezichtigde woning? Dan zet ik – in overleg met u – de volgende stappen. Ik doe een nauwkeurige waardebepaling. Ik adviser u of het verstandig is om een bouwtechnisch onderzoek te laten uitvoeren. Ik onderzoek het bestemmingsplan en de milieuaspecten. Ik kijk of er een Vereniging van Eigenaren (VvE) is en hoe deze ‘functioneert’. Via het kadaster verzamelen we alle noodzakelijke informatie en natuurlijk kijk ik naar alle andere mogelijke zaken die te maken hebben met uw toekomstige woning.

Onderhandelen

Vervolgens bepaal ik, in nauw overleg met u, de onderhandelingstactiek met de verkopende partij. Dit begint met het vaststellen van het maximale bedrag dat u aan de woning wilt besteden. Op basis van dit bedrag en de vraagprijs doen wij een openingsbod. Vervolgens volgt er een spannende fase van onderhandelingen tussen de makelaar en de verkopende partij; alles in samenspraak met u. Vanzelfsprekend heeft u daarbij steeds de beslissende stem.

Overeenkomst

Worden wij het met de verkoper eens over de verkoopprijs, dan volgt een schriftelijke bevestiging waarin de verkoopprijs, voorwaarden, roerende zaken, waarborgsom en ontbindende voorwaarden worden vastgesteld. Al deze zaken controleren wij grondig voordat ze in de door de verkopende partij opgestelde koopovereenkomst terechtkomen.

Afhandeling

Tijdens de afhandelingsfase bewaken wij de termijn voor ontbindende voorwaarden voor u en controleren wij de concept leveringsakte en de concept nota van de notaris. Vlak voordat u naar de notaris gaat voor de sleuteloverdracht, inspecteren wij samen met u de nieuwe woning nog een laatste keer. Als alles in orde is kunt u met een gerust hart uw handtekening onder de leveringsakte zetten.
Ten slotte worden alle betrokken instanties door ons ingelicht.

Nazorg

De service van Sander van Meerten van SMASH Makelaars stopt niet na het in ontvangst nemen van de sleutel. Ik blijf ook daarna bereikbaar voor al uw vragen en denken graag met u mee. Wilt u weten wat onze opdrachtgevers van ons vinden, lees eventueel de makelaarsbeoordelingen op FundaGoogle en Facebook. Vraag vervolgens zelf naar de mogelijkheden om een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in te plannen.