Sander van Meerten is de mede oprichter van SMASH makelaars. SMASH makelaars is een jong en dynamisch makelaarskantoor met veel aankoop en verkoop ervaring. SMASH makelaars is door mij opgericht in 2020 en ik wilde het net even anders doen dan de traditionele makelaarskantoren. Na gewerkt te hebben bij een ander kantoor in de regio hebben wij ( Alexandra en ik) in 2022 besloten om onze krachten te bundelen en ons door onze werkwijze te onderscheiden van de ander makelaarskantoren. Onze kernwaarden zijn Betrouwbaar, Betrokken & Begaan. Wij werken altijd met één vast contactpersoon en altijd bereikbaar zijn, zijn onze speerpunten. Naast het geven van deskundig, betrouwbaar en gedegen advies houden wij altijd rekening met uw persoonlijke wensen.

SMASH Makelaars staat voor een persoonlijke relatie en samenwerking

Een huis kopen of verkopen is meer dan een zakelijke aangelegenheid. Het gaat om emotie en het gevoel van ’thuis’ komen. Meedenken, meekijken, vooruitdenken en vooral samen het beste resultaat bereiken is waar SMASH Makelaars je graag mee helpt!

Bij Sander van Meerten van SMASH Makelaars bent u géén nummer maar heeft u een persoonlijke relatie. Geen assistenten, geen junior makelaar: Wanneer u kiest voor SMASH Makelaars is uw huis gegarandeerd in handen van Sander van Meerten of Alexandra van der Schot zelf! Elke woning is voor ons een nieuwe uitdaging, of het nou om verkoop, aankoop of een waardebepaling gaat. Dat resulteert niet alleen in de leukste huizen, maar ook nog eens in de leukste opdrachtgevers.

Woning verkopen in omgeving Leidschendam-Voorburg of Den Haag? Neem direct contact op!

Wij zijn als full-service makelaars kantoor actief in de Haagse regio; Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt,
Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen,
Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld) Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

Met zijn lokale kennis en kunde van het makelaarsvak weet makelaar Sander van Meerten het maximale uit de verkoop van uw huis te halen en nieuwe bewoners warm te onthalen.

Band met de Haagse regio

In zijn opvallende auto rijdt Sander van Meerten door de regio, op weg naar bezichtigingen, de notaris of om zijn kinderen naar de sportverenigingen in de regio te brengen. Sander van Meerten: “Het leuke van makelaar zijn in je eigen omgeving is dat je echt een band hebt met wat er gebeurt. Als er iets nieuws komt weet je het direct”.

Terug naar de gemeente Leidschendam-Voorburg

“Na een lange periode waarin ik voor verschillende grote internationale bedrijven door heel Nederland heb gewerkt. Woon ik inmiddels alweer een geruime tijd hier in deze regio. Na wat rond zwevingen in Den Haag en Scheveningen ben ik sinds een aantal jaren teruggekomen naar Voorburg waar ik ben geboren.”

Optimale begeleiding en persoonlijke aanpak

“Behalve met de regio Haaglanden waar ik woon en werk bouw ik ook een band op met mijn opdrachtgevers. Omdat ze meestal verhuizen binnen dezelfde omgeving ontstaat er een langdurige relatie. Ik noem ze dan ook liever relaties dan opdrachtgevers. Want mijn service is niet alleen op het hier en nu gericht, maar ook op de langere termijn. Ik vind het altijd weer een voorrecht om te mogen begeleiden bij een aankoop of verkoop van een woning.”

“Inmiddels ben ik alweer een aantal jaren geleden met makelaars vak in aanraking gekomen en ik was meteen enthousiast. De compleet andere manier van werken als zelfstandig makelaar sprak mij enorm aan. Niet achterover leunen en wachten tot er iemand reageert op een advertentie. Maar actief het huis aankopen of verkopen. Dat is wat relaties van mij mogen verwachten.”

Ook in het weekend

“In de dynamische en internationale Haagse regio ben ik ook buiten de standaard kantooruren en in het weekend goed bereikbaar voor opdrachten, advies en lopende zaken. Ik werk met de beste taxateurs, notariskantoren, hypotheekadviseurs, bouwkundigen en fotografen. Elk facet van het aan- en verkoopproces heeft mijn volle aandacht, zodat ik zeker weet dat we optimaal resultaat halen uit iedere opdracht.” Klik hier wat andere mensen van onze werkwijze als aankoop en verkoop makelaar vinden.

Als makelaar actief in de Haagse regio

Als makelaar ben ik actief en betrokken in de volgende gemeenten en wijken. Voorburg (West, Midden en Noord), Voorburg Bovenveen, Damsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn. Leidschendam als de verschillende wijken van Leidschendam. Denk hierbij aan de wijken Duivenvoorde, De Heuvel en Amstelhof, De Prinsenhof, Damsigt, De Rietvink, De Zijde, ’t Lien, Het Raadhuiskwartier, Park Veursehout, Park Leeuwenbergh, Verzetsheldenwijk en de plaats Stompwijk.
Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld). Wilt u meer weten neem dan contact met mij op.