Sander van Meerten

Met Sander van Meerten kan het anders!

De vraag naar huizen is zo toegenomen dat persoonlijke betrokkenheid en zorgvuldigheid van de verschillende makelaarskantoren wel eens naar de tweede plaats zakken. Omzetcijfers tellen soms harder dan woningen en mensen. Ik vind dat het ook anders kan.

Mijn naam is Sander van Meerten en als zelfstandig ondernemer had ik mij een aantal jaren geleden aangesloten bij REMAX Adviseurs in Leidschendam. Sinds 2020 ben ik met een aantal andere zelfstandig opererende makelaars een nieuw kantoor gestart genaamd SMASH Makelaars. Hier kan ik op mijn eigen manier invulling geven aan hoe ik graag mijn werk doe. Ik ben geboren in Voorburg en woon na veel rond zwevingen door heel Nederland sinds 2013 met veel plezier weer terug in Voorburg.

De liefde voor het ‘makelen’ is ontstaan door mijn passie voor vastgoed waarbij ik de wensen van mensen samen laat komen. De aan- en verkoop van een woning vergt een persoonlijke, creatieve en deskundige aanpak die ik u kan geven en waarbij al uw wensen voorop staan. Met mijn persoonlijke benadering en flexibele instelling kan ik méér voor u betekenen en zal ik de juiste middelen inzetten om het gewenste resultaat te behalen.

Samen neem ik met veel liefde voor het vak mijn eigentijdse werkwijze, het marketing plan en de bewezen verkoopstrategie met u door.

Met mij als u Makelaar heeft u een grotere slagingskans op een vlotte en succesvolle verkoop of aankoop van uw woning.
Ik ben betrokken, klantgericht, transparant en flexibel en ik zet uw woning actief in de markt of help u uw droomwoning te vinden.

Graag tot ziens!

Kopje koffie

Sander van Meerten
06-48203418

Bekijk hier mijn tien zekerheden.