SMASH Makelaars de makelaar voor het Laakkwartier, Spoorwijk en Binckhorst

De Haagse wijk Laakkwartier, Spoorwijk en Binckhorst zijn geliefde wijken om te wonen en voor Den Haag ook een belangrijke wijk. Bij Laakkwartier rijdt u over de A12 de stad binnen en ook het Centraal Station is in de wijk gevestigd. Als u in Den Haag wilt wonen, dan is Laakkwartier en Spoorwijk een prima keuze. Maar u kunt wel enthousiast zijn over een bepaalde woning in het Laakkwartier of Spoorwijk, u moet ook op andere zaken letten, zoals achterstallig onderhoud en de technische staat van de woning. Juist dan is het verstandig om een a aankoopmakelaar uit Laakkwartier en Spoorwijk mee te nemen naar uw eerste bezichtiging. De aankoopmakelaar kan u in detail vertellen wat de staat van de woning is. Een goede makelaar uit Laakkwartier en Spoorwijk zal u veel werk uit handen nemen en u begeleiden tijdens de eerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht.

Verkopen van uw woning in het Laakkwartier, Spoorwijk en Binckhorst

Heeft u het plan om uw woning in Laakkwartier en Spoorwijk te verkopen? Daar komt veel bij kijken, waarbij een deskundig makelaarskantoor dat het Laakkwartier en Spoorwijk kent u kan helpen. Belangrijk is het daarbij, om een goede vraagprijs te bepalen die acceptabel is voor u en waardoor uw woning nog steeds aantrekkelijk blijft. Een makelaarskantoor uit Laakkwartier / Spoorwijk weet wat de prijzen in de buurt zijn en kan u hierbij goed adviseren. Daarnaast moet uw woning zoveel mogelijk gepromoot worden. Dit kan op de website van de makelaar, maar ook via social media, raambiljetten en een verkoopbord. De verkoopmakelaar zal erbij zijn als u bezichtigingen heeft en de onderhandelingen namens u voeren als er een bod op uw woning wordt gedaan. Zo weet u dat u tijdens het gehele traject goede en professionele begeleiding krijgt.
Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.

Als Makelaardij voor het Laakkwartier, Spoorwijk en Binckhorst, helpen wij u graag

Wanneer u voor verkoop van uw woning of aankoop van een nieuwe woning in zee gaat met SMASH Makelaars, dan krijgt heeft u een makelaar met expertise tot uw beschikking. Wij begeleiden u graag als aankoopmakelaar, maar zijn ook experts in het verkopen van uw woning. Voor het onder de aandacht brengen van uw woning, maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze website, social media en via flyers. Tevens bieden wij u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Neemt u voor aankoop of verkoop van uw woning gerust eens contact met ons op.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio Den Haag dan bent u bij SMASH Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!