ONAFHANKELIJK HYPOTHEEKADVIES

Een onafhankelijk hypotheekadvies begint met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Omdat ik als makelaar een compleet pakket van hoogwaardige dienstverlening wil aanbieden aan mijn klanten, ben ik in gesprek gegaan met Rudie Bouwman van Assuflex. Rudie richt zich met name op hypotheken en verzekeringen. Na afloop van een kennismakingsgesprek bij u thuis aan de keukentafel geeft Rudie Bouwman aan wat hij kan betekenen voor u en wat de kosten zijn. Een duidelijk en scherp tarief, dus nooit verrassingen achteraf.

DESKUNDIG ADVIES

Gaat u met hen in zee, dan krijgt u deskundig advies over welke oplossing het beste past in uw situatie. Daar zoekt hij dan de best passende hypotheek bij. Hij kijkt dan uiteraard naar de scherpste rente maar ook naar de beste voorwaarden, nu maar ook voor later.  En hij is echt onafhankelijk, dus voor hem telt alleen uw belang. En hij ontzorgen u in het gehele traject, van kennismaking tot het afsluiten van de hypotheek/verzekering maar ook in de periode daarna.

Bij het hypotheekadvies adviseren hij niet alleen met betrekking het hypotheekproduct, er wordt ook gekeken naar calamiteiten (arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden), pensioen, testamenten e.d. Zodat uw financiële zaken nu en in de toekomst goed geregeld zijn.

Spreek u dit aan? Neem dan contact met hem op.

ONAFHANKELIJK HYPOTHEEKADVIES

Een belangrijke reden om voor Rudie Bouwman te kiezen? De onafhankelijkheid: bij Assuflex krijgt u eerst deskundig advies over hoe uw hypotheek het meest aansluit bij uw wensen en situatie. Daarna wordt bekeken welke bank / geldverstrekker daar een passend product en een scherpe rente bij heeft. Dat kan zelfs uw eigen huisbank zijn. U krijgt onafhankelijk hypotheekadvies waarbij uw belang centraal staat.

TARIEVEN

Bij Assuflex kunt u terecht met alle denkbare hypotheekvragen. Zij bieden dienstverlening op maat en hanteren eerlijke, passende tarieven passend bij uw vraag en situatie.

Spreekt dit u aan stuur dan een mailtje en wij brengen u in contact met hem voor een vrijblijvende opgave van de tarief in uw situatie.