Makelaar Rijswijk (ZH)

Makelaar Rijswijk (ZH)2024-01-23T07:21:10+00:00

SMASH Makelaars de makelaar voor Rijswijk (ZH)

Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de voordeligste en meest actiefste makelaar van Rijswijk. Ook in Rijswijk ben ik als lokale makelaar zeer actief en ken de woningmarkt in Rijswijk als geen ander. Voor de verkoop van uw huis of appartement in Rijswijk bent u daarom bij Sander van Meerten van SMASH Makelaars aan het juiste adres. Het voordeel voor u is dat door mijn jaren lange ervaring door het werken als makelaar in Rijswijk ik alle wijken van Rijswijk goed kennen.

Woning verkopen in Rijswijk

Voor de verkoop van uw woning in Rijswijk kunt u deskundig advies gebruiken? Neem dan contact op met SMASH Makelaars. Wij kennen de markt als geen ander en zijn de specialist in deze regio. Wij hebben verschillende kantoren en zijn dan ook de grootste makelaar in dit gebied. De huizenmarkt is momenteel zeer dynamisch, dus een goede kennis hiervan is erg belangrijk. Wilt u zeker weten dat u een goede prijs voor uw woning krijgt, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Of kom vrijblijvend bij ons langs. Het is ook mogelijk dat wij direct een gesprek inplannen om bij u langs te komen. We staan voor u klaar. Persoonlijke aanpak belangrijk bij verkopen woning Rijswijk. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.

De Verkoopmakelaar van Rijswijk

Uw woning verkopen in Rijswijk is niet iets dat u dagelijks doet. Er zijn mensen die heel nuchter hun woning verkopen, maar dat is meer uitzondering dan regel. Voor heel wat huisbezitters is het een heel ding om hun woning te koop te zetten. Denk hierbij aan de emoties, maar zeker ook aan alle praktische aspecten. Er komt heel wat kijken bij het verkopen van een pand. Een goede verkoopmakelaar kan u veel werk uit handen nemen. Wij zijn een groot kantoor, maar toch kiezen we bewust voor een persoonlijke aanpak. U zult zich bij ons nooit een nummer voelen. Wij luisteren naar uw wensen. Daarnaast kiezen we voor een transparante en eerlijke werkwijze. Wilt u meer weten over onze tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op. Gratis waardebepaling voor de verkoop van uw woning Rijswijk.
Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning in Rijswijk.

Ja, ik wil graag een afspraak maken

Koop uw woning met de makelaar die Rijswijk kent

Wilt u een woning kopen in Rijswijk? Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de makelaar in Rijswijk die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief aan te verkopen. Het is verstandig om voor de aankoop van uw woning contact op te nemen met een deskundig makelaarskantoor in Rijswijk. Smash Makelaars heeft veel kennis van de markt rondom Rijswijk. Bij ons krijgt u goede en betrouwbare adviezen.

Wonen aan de rand van Den Haag

Rijswijk is een prachtige plek om te wonen. Het bevat vele plantsoenen, wijkparken en twee grote regionale parken. Daarnaast bevatten alle wijken en buurten veel groen wat bijdraagt aan de groene, maar stedelijk cultuur. Het groen in de stad maakt dat het er heerlijk is om te wonen omdat het zorgt voor een heerlijk ontspannen leefklimaat. Om die reden zoeken veel mensen een koopwoning in Rijkwijk. Rijswijk geeft u de perfecte afwisseling van genieten van het stadsleven en thuis leven in alle rust. Dat komt omdat Rijswijk vlakbij Den Haag ligt, maar zelf een oase is van natuur, water en recreatie. De gemeente Rijswijk bestaat uit 32 buurten, opgedeeld in 11 wijken. Hoewel de wijken erg verschillend zijn, vormen ze samen een prettige woonomgeving. Wij van SMASH Makelaars zijn uiteraard zeer bekend met de verschillende wijken / buurten:

Wijk 1 Bestaat uit de volgende buurten; Cromvliet & Leeuwendaal is het gebied tussen de grens met Den Haag, het Rijn-Schiekanaal en de Haagweg.

Wijk 2 Bestaat uit de volgende buurten; Oud Rijswijk, Welgelegen, Bomenbuurt, Rembrandtkwartier & Havenkwartier. Deze wijk is het gebied tussen de Haagweg, het Rijn-Schiekanaal, de Populierlaan, de Handelskade, de Burgemeester Elsenlaan en de grens met Den Haag. Oud Rijswijk met zijn gezellige straatjes, karakteristieke woningen en kleine boetiekjes karakteriseren Oud Rijswijk. Er staan hier voornamelijk eengezinswoningen, portiekwoningen en maisonnettewoningen.

Wijk 3 Bestaat uit de volgende buurten; Binnen Rijswijk is een groot deel van de ondernemingen gevestigd op bedrijventerreinen Hoornwijck en Broekpolder.

Wijk 4 Bestaat uit de volgende buurten; Huis te Lande, Julianapark & Te Werve. Dit is het gebied tussen Burgemeester Elsenlaan, Sir Winston Churchilllaan, Huis te Landelaan, Generaal Spoorlaan, de spoorlijn en de grens met Den Haag. ligt midden in de gemeente Rijswijk en ontwikkelt zich snel. In het midden van de wijk ligt een ruim park en de wijk staat dan ook bekend om zijn groene omgeving en rustige plekken. In Te Werve zijn vooral veel portiekwoningen te vinden.

Wijk 5 Bestaat uit de volgende buurten; De Plaspoelpolder ligt aan de A4. Daarnaast wordt de wijk begrenst door het spoor, de Sir Winston Churchilllaan, Burgemeester Elsenlaan, Handelskade, haven en het Rijn-Schiekanaal.

Wijk 6 Bestaat uit de volgende buurten; Spoorzicht, Kleurenbuurt, Artiestenbuurt & Stationskwartier Spoorzicht, Kleurenbuurt, Artiestenbuurt en Stationskwartier liggen tussen spoorlijn, Generaal Spoorlaan, Huis te Landelaan, Sir Winston Churchilllaan, Prinses Beatrixlaan en de grens met Den Haag. De Kleurenbuurt en Artiestenbuurt zijn wijken die bij uitstek geschikt voor mensen die houden van privacy en rust en voor starters die graag alle gemakken binnen handbereik willen hebben.

Wijk 7 Bestaat uit de volgende buurten; Muziekbuurt & Wilhelminapark. De wijk wordt begrensd door de spoorlijn, het boezemwater van het Wilhelminapark, de Prinses Beatrixlaan en de Sir Winston Churchilllaan. De muziekbuurt is een wijk die ligt aan de rand van Rijswijk en is een kleurrijke en diverse wijk. De wijk is ruim opgezet en er is een winkelcentrum aanwezig. Het type woningen bestaat uit; eengezinswoningen en portiekwoningen tot galerijflats.

Wijk 8 Bestaat uit de volgende buurten; Overvoorde, De Strijp, Presidentenbuurt & Ministerbuurt, oftewel ‘Steenvoorde-Noord. Steenvoorde Noord is de rustige Ministerbuurt en De Strijp. In beide buurten is het prettig wonen en het woningaanbod bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen, portiekwoningen en appartementen. Het gebied ligt tussen de Strijp-Wetering, de Van Vredenburchweg, de Prinses Beatrixlaan en de Sir Winston Churchilllaan.

Wijk 9 Bestaat uit de volgende buurten; Stervoorde, Eikelenburg & Hoekpolder. De Wijk Steenvoorde Zuid ligt aan de rand van Rijswijk, is ruim opgezet en bevat veel groen. Daarnaast zijn in de wijk voorzieningen aanwezig. U vindt hier vooral veel hoogbouwflats. Deze wijk ligt tussen de Prinses Beatrixlaan, de Sir Winston Churchilllaan, gemeente Schipluiden, gemeente Den Haag en de A4.

Wijk 10 Bestaat uit de volgende buurten; Sion, Elsenburg, Pasgeld & ’t Haantje. Deze wijk ligt tussen het boezemwater van het Wilhelminapark, de A4, het Rijn-Schiekanaal, de grens met Delft en Wateringen en de Beatrixlaan. In het zuiden van Rijswijk ligt de rustige omgeving van de buurten Sion, Elsenburg, Pasgeld en ’t Haantje.

Wijk 11 Bestaat uit de volgende buurten; Kraayenburg & Vrijenban. De buurten Kraayenburg en Vrijenban liggen in het zuidoosten van Rijswijk, tussen het Rijn-Schiekanaal, de A4 en de A13. Het gebied grenst aan de zuidkant aan de Delftse wijk Vrijenban.

Wijk 12 Bestaat uit de volgende buurten; Rijswijk Buiten. In de periode van 2013 tot en met 2023 bouwt de gemeente ten zuiden van de A4 een nieuwe wijk: Rijswijk Buiten. De komende jaren worden hier nog veel nieuwe woningen gebouwd en wordt het een duurzame wijk met verschillende type woning; appartementen, eengezinswoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen. De wijk verrijst in delen van de oude buurten Sion, ’t Haantje en Pasgeld.

SMASH Makelaars is de makelaardij voor Rijswijk

Voor verkoop van uw Rijswijkse woning, voor het kopen van een woning of het taxeren van een woning in Rijswijk, u kunt hiervoor contact opnemen met Smash Makelaars. U heeft van doen met een betrouwbare makelaardij Rijswijk, met kennis van de woningmarkt in de wijde omtrek van de regio Haaglanden. Waar in Den Haag of omgeving u uw woning ook wilt kopen of verkopen, Smash Makelaars stelt u centraal en staat u met raad en daad bij tijdens het gehele aankoop- of verkoopproces. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

SMASH makelaardij verkoopt de meeste woningen.

SMASH makelaars is een makelaars organisatie van zelfstandige makelaars voor zowel de aankoop van een woning als de verkoop van uw woning. Wij werken 7 dagen in de week dus ook in het weekend en de avonden zijn wij bereikbaar. Graag willen wij al onze expertise van de lokale woningmarkt inzetten om uw woning voor de beste prijs te verkopen.
Met onze ervaring, enthousiasme, betrouwbaarheid én de innoverende werkwijze bent u verzekerd van succes. Wij zijn in staat om uw woning op te laten vallen tussen de aanwezige concurrentie. Met onze innoverende werkwijze kunnen wij voor iedereen een goede presentatie maken en hierdoor een veel grotere doelgroep bereiken.

Voor een uitgebreide uitleg over onze werkwijze Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

Verkopen van uw appartement of huis in Rijswijk met SMASH Makelaars?

Vrijblijvend advies

Wilt u uw appartement of huis verkopen? Eén telefoontje of mailtje naar SMASH Makelaars is voldoende voor een optimaal verkooptraject. Wij komen uiteraard geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om u persoonlijk uit te leggen wat wij voor u kunnen betekenen.
Ook geven wij u graag uitleg over wat er specifiek mogelijk (en onmogelijk) is bij de verkoop van uw woning. U krijgt sowieso GRATIS een deskundig prijsadvies van ons. Daarbij gaan wij, samen met u voor een zo gunstig mogelijke, maar vooral ook realistische vraagprijs. Wij hanteren verschillende strategieën voor verschillende situaties. Ons advies is dus altijd MAATWERK.

Onze inzet

Wanneer we het samen eens worden over de vraagprijs en u besloten heeft om met SMASH Makelaars in zee te gaan, zetten wij onmiddellijk alles in werking om uw woning zo snel en zo gunstig mogelijk voor u te verkopen. Daarbij zetten wij alles in voor de best mogelijke deal voor u. Denk daar bij aan:

  • Social media campagne waarin ons zakelijke netwerk van ca. 500 woningzoekers én makelaars in de regio bereikt worden
  • Doelgroepgerichte verkoopteksten
  • Interieurfoto’s gemaakt door een professionele, gespecialiseerde interieurfotograaf
  • Optimale presentatie en plaatsing op funda.nl
  • Plaatsing op onze eigen website
  • Plaatsing in onze maandelijkse nieuwsbrief
  • Raambiljetten en ‘te koop’-borden
  • Plattegronden
  • Flyers (met foto!) van uw woning

Extra opties

Als extra verkoopmiddel kunnen we ook doelgroep gericht adverteren op diverse Social Media. Verder kunnen wij voor u een onderzoek naar de bouwkundige staat van uw woning laten uitvoeren. Dit biedt de koper van uw huis meer zekerheid.

Onderhandelen

Is er een potentiële koper in zicht? Dan bepalen wij, in samenspraak met u, onze onderhandelingstactiek met de aankopende partij. Tijdens de spannende fase van onderhandelingen tussen ons en de mogelijke koper heeft u steeds de beslissende stem.

Overeenkomst

Worden wij het met de koper eens over de prijs, dan stellen wij een koopovereenkomst op waarin onder andere de koopsom/verkoopprijs, voorwaarden, roerende zaken, waarborgsom en ontbindende voorwaarden worden vastgesteld. Samen met u nemen wij deze akte met u door en zorgen vervolgens voor ondertekening door de koper.

Afhandeling

Tijdens de afhandelingsfase houden wij u steeds op de hoogte over de voortgang van het traject, tot aan de datum van de overdracht. Ten slotte gaan wij samen met u naar de notaris voor de juridische levering van de woning en de sleuteloverdracht.

Nazorg

De service van SMASH makelaars Voorburg, Den Haag stopt niet na de overdracht. Ook na de verkoop denken wij graag met u mee en blijven wij bereikbaar voor al uw vragen.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de Haagse regio dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Go to Top