Sander van Meerten de makelaar voor Leidschendam-Voorburg en Den Haag

Sander van Meerten is een gespecialiseerde makelaar voor Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Als inwoner van Voorburg kent hij de omgeving als geen ander. Met zijn lokale kennis en kunde van het makelaars vak weet hij het maximale uit de verkoop te halen en nieuwe bewoners warm te onthalen in zijn geliefde omgeving. Kijk wat andere van mij vinden bij mijn reviews.

Start in de makelaardij

In 2017 ben ik gestart bij een internationaal makelaarskantoor in Leidschendam. Hier heb ik ervaring opgedaan in de makelaardij en na een interne opleiding ben ik gestart als lokale makelaar voor de gemeente Voorburg. Na een tijdje kwam ik tot de ontdekking dat ik daar niet kon werken op de manier zoals ik dat voor ogen had en heb in 2020 de samenwerking beëindigen. Vanwege mijn concurrentiebeding mocht ik vervolgens 2 jaar lang niet actief zijn in Leidschendam, maar dat is inmiddels voorbij. Ik heb vervolgens SMASH makelaars opgericht en ben daarmee gestart in 2020. Eerst had ik een kantoor aan op de Binck 36 in Den Haag. Vanwege de corona in deze periode kwam ik al gauw tot de ontdekking dat het hebben van een kantoor tegenwoordig niet een echte toegevoegde waarde meer had en werken wij tegenwoordig vanuit huis. Dit heeft tot voordeel dat wij veel voordeliger kunnen werken dan de andere makelaarskantoren in de regio. In het jaar 2022 hebben Alexandra van der Schot en ik onze krachten gebundeld en zijn nu samen gegaan onder de naam SMASH makelaars. Alexandra en ik kenden elkaar al van de tijd dat we beide werkzaam waren bij een makelaarskantoor uit Leidschendam.

Band met de regio

In zijn auto of op de fiets rijdt Sander van Meerten door de regio, op weg naar bezichtigingen, de notaris of om zijn kinderen naar de sportverenigingen in de regio te brengen.
Sander van Meerten: “Het leuke van makelaar zijn in je eigen omgeving is dat je echt een band hebt met wat er gebeurd. Als er iets nieuws komt weet je het direct”.
Na een periode waarin ik voor verschillende grote internationale bedrijven door heel Nederland gewerkt heb, woon ik inmiddels alweer een geruime tijd hier in de regio. Een aantal jaar geleden ben ik teruggekomen naar Voorburg waar ik ook geboren ben. Vanuit de gemeente Leidschendam-Voorburg beoefen ik het vak van makelaar met heel veel plezier.

Optimale begeleiding en persoonlijke aanpak

Behalve met de Haagse regio waar ik werk, bouw je ook een band op met mijn opdrachtgevers. Omdat ze meestal verhuizen binnen dezelfde omgeving ontstaat er een langdurige relatie. Ik noem ze dan ook liever relaties dan klanten, want mijn service is niet alleen op het hier en nu gericht, maar ook op de langere termijn. Ik vind het altijd weer een voorrecht om te mogen begeleiden bij een aankoop of verkoop van een woning.

Ook buiten kantooruren bereikbaar

Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar geleden gestart met SMASH makelaars. De compleet andere manier van werken als zelfstandig makelaar bij SMASH makelaars spreekt mij enorm aan. Niet het achterover leunen en wachten tot er iemand reageert op een advertentie. Maar actief het huis aankopen of verkopen. Dat is wat relaties van mij mogen verwachten.
In de dynamische en internationale Haagse regio ben ik ook buiten de standaard kantooruren en in het weekend goed bereikbaar voor opdrachten, advies en lopende zaken. Ik werk met de beste taxateurs, notariskantoren, hypotheekadviseurs, bouwkundigen en fotograven. Elk facet van het aan- en verkoopproces heeft mijn volle aandacht, zodat ik zeker weet dat we optimaal resultaat halen uit iedere opdracht.

Bel of WhatsApp 06-48203418 of e-mail naar sander@smashmakelaars.nl