Vraag een gratis betrouwbare waardebepaling van uw woning aan!

U wilt uw woning verkopen in Voorburg, Leidschendam of omgeving? En wilt u weten wat uw huis waard is? Sander van Meerten van SMASH Makelaars kan voor u een gratis waardebepaling van uw woning verzorgen. Kosteloos en zonder enige verplichting! Mocht u na de waardebepaling besluiten uw huis te verkopen wij werken wij op basis van No Cure, No pay.

Gratis betrouwbare waardebepaling van uw woning

Sander van Meerten van SMASH makelaars vindt het belangrijk om zo vroeg mogelijk betrokken te raken bij uw toekomstplannen en komen daarom graag bij u thuis voor deze Gratis Waardebepaling. Op deze manier heeft u de kans om tijdens een persoonlijk gesprek al uw vragen te stellen en kunnen wij u zo goed en volledig mogelijk informeren over de waarde van uw woning en het juiste stappenplan. Bijkomend voordeel is dat wij kennis met elkaar kunnen maken. Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft over de makelaar die uw kostbare bezit moet gaan verkopen. Woont u in de Haagse regio; Voorburg ( zowel Oud Voorburg, Voorburg (WestMidden en Noord), Voorburg BovenveenDamsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn.), Leidschendam (de wijken DuivenvoordeDe Heuvel en AmstelhofDe PrinsenhofDamsigtDe RietvinkDe Zijde’t LienHet RaadhuiskwartierPark VeursehoutPark LeeuwenberghVerzetsheldenwijk en de plaats Stompwijk.), Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, BezuidenhoutBenoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, LaakkwartierSchilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld). Neem dan contact met ons op. Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw huidige woning in Voorburg, Leidschendam of Den Haag.

Een waardebepaling van uw huis door een officiële VBO-makelaar

Bij een waardebepaling van uw huidige woning houd ik rekening met de huidige markt, de locatie van uw woning en de bouwkundige staat. Daarnaast zal ik waarde verhogende aspecten meenemen in de prijsbepaling. Denk hierbij aan een uitbouw of het afwerkingsniveau. Zaken die ik met u zal bespreken zijn:

 • Hoe ziet de huidige woningmarkt er in uw wijk of plaats uit?
 • Welk energielabel heeft uw woning?
 • Wat is de beste strategie voor de verkoop van uw woning?
 • Is er een gewenste snelheid voor de verkoop van uw woning?
 • Wat is een realistische vraagprijs voor uw woning?
 • Wat is de te verwachten verkoopopbrengst van uw woning?
 • Wat mag u verwacht van SMASH makelaars als uw verkoopmakelaar?

★★★★★4.5 Facebook en Google ★★★★★4.9

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Sander van Meerten is de makelaar van Voorburg

Sander van Meerten van SMASH Makelaars doet zijn huishoudelijk werk goed en neemt ruim de tijd voor u

Vooraf kijk ik alvast waarvoor vereist bij u in de buurt verkocht zijn huizen. Nadat ik bij u ben ga ik uw woning vergelijken met deze woningen bij u in de buurt en maak ik in ons woondossier een waardebepalingsrapport voor u aan. Daarbij houd ik de huidige marktontwikkelingen zeer zorgvuldig bij om tot een zo betrouwbare mogelijke waardebepaling te komen. Tijdens het gesprek neem ik de tijd om u zo deskundig mogelijk te informeren over uw mogelijkheden. Een waardebepaling door Sander van Meerten als uw verkoopmakelaar namen SMASH makelaars duurt ongeveer 30 minuten.

Voordelen van een verkoopmakelaar van SMASH Makelaars

 • Wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander.
 • Gegarandeerd een goed advies over de marktwaarde van uw huis.
 • Neem uitgebreid de tijd voor u en zijn zeer goed bereikbaar.
 • Bepalen in overleg met u de optimale verkoopstrategie.
 • Wij nemen al uw zorgen uit handen.

Bent u op zoek naar een makelaar die de regio goed kent Voorburg , Leidschendam , Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag ( Ypenburg , Leidschenveen , Mariahoeve , Bezuidenhout, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt , Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld). Dan bent u bij mij aan het juiste adres voor de verkoop of aankoop van uw woning. Met mijn ervaring binnen ons team van zelfstandige makelaars die wij onze klanten helpen graag verder bij de aankoop van de verkoop van hun woning. Ik werk met zeer aantrekkelijke tarieven en een waardebepaling van uw woning is bij mij GRATIS altijd! Mocht u uw woning willen verkopen, dan hoop ik als makelaar u daarbij te mogen helpen. Na de waardebepaling bent u hoe dan ook nergens toe verplicht. Het is volledig vrijblijvend.

Hoe werkt het?

Wij maken het aanvragen van een waardebepaling eenvoudig. U vult eenmalig uw huidige adresgegevens in op het onderstaande formulier. Vervolgens neem ik als ervaren, lokale makelaar contact met u op om een ​​afspraak in te plannen. De afspraak kan meestal al op een zeer korte termijn worden ingepland, zodat u direct nauwkeurige krijgt over de marktwaarde van uw woning

Ja, ik wil graag een afspraak maken