Een waardebepaling van uw huis door een officiële VBO-makelaar

Bij een waardebepaling van uw huidige woning houd ik rekening met de huidige markt, de locatie van uw woning en de bouwkundige staat. Daarnaast zal ik waarde verhogende aspecten meenemen in de prijsbepaling. Denk hierbij aan een uitbouw of het afwerkingsniveau. Zaken die ik met u zal bespreken zijn:

 • Hoe ziet de huidige woningmarkt er in uw wijk of plaats uit?
 • Welk energielabel heeft uw woning?
 • Wat is de beste strategie voor de verkoop van uw woning?
 • Is er een gewenste snelheid voor de verkoop van uw woning?
 • Wat is een realistische vraagprijs voor uw woning?
 • Wat is de te verwachten verkoopopbrengst van uw woning?
 • Wat mag u verwacht van SMASH makelaars als uw verkoopmakelaar?

★★★★★4.5 Facebook en Google ★★★★★4.9

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Sander van Meerten is de makelaar van Voorburg

Sander van Meerten van SMASH Makelaars doet zijn huiswerk goed en neemt ruim de tijd voor u

Vooraf kijk ik alvast waarvoor vergelijkbare huizen bij u in de buurt verkocht zijn. Nadat ik bij u geweest ben ga ik uw woning vergelijken met deze woningen bij u in de buurt en maak ik in ons woondossier een waardebepalingsrapport voor u aan. Daarbij houd ik de huidige marktontwikkelingen zeer zorgvuldig bij om tot een zo betrouwbaar mogelijke waardebepaling te komen. Tijdens het gesprek neem ik de tijd om u zo deskundig mogelijk te informeren over uw mogelijkheden. Een waardebepaling door Sander van Meerten als uw verkoopmakelaar namens SMASH makelaars duurt ongeveer 30 minuten.

Voordelen van een verkoopmakelaar van SMASH Makelaars

 • Wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander.
 • Gegarandeerd een goed advies over de marktwaarde van uw huis.
 • Nemen uitgebreid de tijd voor u en zijn zeer goed bereikbaar.
 • Bepalen in overleg met u de optimale verkoopstrategie.
 • Wij nemen al uw zorgen uit handen.

Bent u opzoek naar een makelaar die de regio Haaglanden goed kent Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld). Dan bent u bij mij aan het juiste adres voor de verkoop of aankoop van uw woning. Met mijn ervaring binnen ons team van zelfstandige makelaars helpen wij onze klanten graag verder bij de aankoop of verkoop van hun woning. Ik werk met zeer aantrekkelijke tarieven en een waardebepaling van uw woning is bij mij altijd GRATIS! Mocht u uw woning willen verkopen, dan hoop ik als makelaar u daarbij te mogen helpen. Na de waardebepaling bent u hoe dan ook nergens toe verplicht. Het is volledig vrijblijvend.

Hoe werkt het?

Wij maken het aanvragen van een waardebepaling eenvoudig. U vult eenmalig uw huidige adresgegevens op onderstaand formulier in. Vervolgens neem ik als ervaren, lokale makelaar contact met u op om een afspraak in te plannen. De afspraak kan meestal al op zeer korte termijn ingepland worden, zodat u direct nauwkeurige duidelijkheid krijgt over de marktwaarde van uw woning

Ja, ik wil graag een afspraak maken