Gratis waardebepaling

Gratis Waardebepaling

Natuurlijk bent u benieuwd naar de waarde van uw eigen appartement of huis om zo te weten wat uw mogelijkheden zijn voor de aanschaf van uw nieuwe woning die u wellicht al op het oog heeft. Een waardebepaling van uw eigen woning of het appartement of huis dat u van plan bent te gaan kopen is een gratis service die ik u graag aanbied. Op deze manier kan ik u helpen uw huidige woning makkelijk te verkopen en uw nieuwe woning zonder zorgen te kopen.

Ik Sander van Meerten Makelaardij vind ik het belangrijk om zo vroeg mogelijk betrokken te raken bij uw toekomstplannen en ik kom daarom graag bij u thuis voor een Gratis Waardebepaling. Op deze manier heeft u de kans om tijdens een persoonlijk gesprek al uw vragen te stellen en kan ik u zo goed en volledig mogelijk informeren over de waarde van uw woning en het juiste stappenplan.

Tijdens de Gratis Waardebepaling vertel ik u nooit direct wat de waarde is van uw woning is, omdat iedere woning anders is dus ga ik na ons eerste contact een gedegen vergelijk doen met vergelijkbare woningen. Tevens vertel ik u wat u allemaal kunt verwachten bij de verkoop van uw woning en adviseren ik u over het beste verkooptraject in de huidige woningmarkt. Kiest u mij, dan zorg ik voor een succesvolle verkoop.

Wanneer u onderstaande invuld neem ik zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Voorletter(s) en Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Opmerking(en)
Laat zien dat u geen robot bent.
Laat zien dat u geen robot bent.