REMAX verkoopmakelaar

Uw REMAX verkoopmakelaar met een optimaal verkooptraject.

U wilt uw appartement of huis verkopen? Daar komt heel veel bij kijken. Welke valkuilen zijn er, welke strategie heeft u nodig en bent u in staat de onderhandelingen over uw huis te voeren?

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning goed en zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste prijs en voorwaarden. Sander van Meerten uw REMAX makelaar heeft een uitgebreide ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als voor institutionele beleggers. En ik behartig alleen uw belang. Ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken en geen verkoop is hetzelfde. Daarom kan ik u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als wij dit samen hebben bepaald, ga ik aan de slag en zorg voor het complete verkoopproces.

Sander van Meerten van REMAX adviseurs verkoopt.

Dit komt omdat RE/MAX een organisatie is van zelfstandige makelaars. Ik werk 7 dagen in de week dus ook in het weekend en de avonden ben ik bereikbaar. Graag wil ik al mijn expertise van de lokale woningmarkt inzetten om uw woning voor de beste prijs te verkopen.
Met mijn ervaring, enthousiasme, betrouwbaarheid en de innoverende werkwijze. Met de REMAX organisatie achter mij met de inmiddels al meer dan 20 vestigingen in Nederland. Daarnaast is REMAX actief in meer dan 100 landen. Hierdoor zijn wij in staat om uw woning op te laten vallen tussen de aanwezige concurrentie. Met onze innoverende werkwijze kan ik voor iedereen een goede presentatie maken en hierdoor een veel grotere doelgroep bereiken.

Voor een uitgebreide uitleg over mijn werkwijze maak ik graag een afspraak met u.

Verkopen van uw woning?

Vrijblijvend advies

Wilt u uw appartement of huis verkopen? Eén telefoontje of mailtje naar Sander van Meerten (De Makelaar in uw belang) is voldoende voor een optimaal verkooptraject. Ik kom uiteraard geheel vrijblijvend, graag bij u langs om u persoonlijk uit te leggen wat ik voor u kan betekenen.

Ook geef ik uitleg over wat er specifiek mogelijk (en onmogelijk) is bij de verkoop van uw woning. U krijgt sowieso GRATIS een deskundig prijsadvies van mij. Daarbij ga ik, samen met u voor een zo gunstig mogelijke, maar vooral ook realistische vraagprijs.

Mijn inzet

Wanneer we het samen eens worden over de vraagprijs en u besloten heeft om met mij in zee te gaan, zet ik onmiddellijk alles in werking om uw woning zo snel en zo gunstig mogelijk voor u te verkopen. Daarbij zet ik alles in voor de best mogelijke deal voor u. Denk daar bij aan:

  • Aanmelding bij alle VBO en NVM makelaars
  • Doelgroepgerichte verkoopteksten
  • Interieurfoto’s gemaakt door een professionele gespecialiseerde interieurfotograaf
  • Optimale presentatie en plaatsing op funda.nl
  • Plaatsing op onze eigen website
  • Plaatsing in onze kantooretalage
  • Plaatsing in onze maandelijkse nieuwsbrief
  • Raambiljetten en ‘te koop’-borden
  • Plattegronden
  • Flyers (met foto!) van uw woning

Extra opties

Als extra verkoopmiddel kunnen we ook doelgroep gericht adverteren op diverse Social Media.

Verder kan ik voor u een bouwkundig onderzoek naar uw woning laten uitvoeren. Dit biedt de koper van uw huis meer zekerheid.

Onderhandelen

Is er een potentiële koper in zicht? Dan bepaal ik, in samenspraak met u, onze onderhandelingstactiek met de aankopende partij. Tijdens de spannende fase van onderhandelingen tussen ons en de mogelijke koper heeft u steeds de beslissende stem.

Overeenkomst

Worden ik het met de koper eens over de prijs, dan stel ik een koopovereenkomst op waarin onder andere de koopsom/verkoopprijs, voorwaarden, roerende zaken, waarborgsom en ontbindende voorwaarden worden vastgesteld. Samen met u neem ik deze akte door en zorgen vervolgens voor ondertekening door de koper.

Afhandeling

Tijdens de afhandelingsfase houd ik u steeds op de hoogte over de voortgang van het traject, tot aan de datum van de overdracht. Ten slotte ga ik samen met u naar de notaris voor de juridische levering van de woning en de sleuteloverdracht.

Nazorg

De service van Sander van Meerten van REMAX Adviseurs stopt niet na de overdracht. Ook na de verkoop denk ik graag met u mee en blijf ik bereikbaar voor al uw vragen.