Makelaar Den Haag

U wilt uw appartement of huis verkopen in Den Haag of bent u opzoek naar een woning in Den Haag? Kies voor Sander van Meerten van SMASH Makelaar de beste makelaar van Den Haag. Welke strategie heeft u nodig om uw woning zo goed mogelijk te verkopen of juist aan te kopen. Een goede verkoopstrategie voor uw woning zorgt ervoor dat u uw woning goed en zo snel mogelijk verkocht wordt tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden.

Verkopen woning in heel Den Haag

Ik ben als makelaar actief in de volgende wijken van Den Haag: (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld).
Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.

Verkoopmakelaar voor Den Haag

Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar van en voor Den Haag en heeft een uitgebreide ervaring met het verkopen van woningen in Den Haag. Ieder huis heeft zijn eigen doelgroep. Starters op zoek naar een appartement, jonge gezinnen waarvan juist het appartement te klein wordt en naar een eengezinswoning willen. Of juist gezinnen waarvan de kinderen de deur uit zijn en van hun twee onder een kap woning naar een gelijkvloerse woning willen. Of mensen die juist graag in een jaren ’30 woning willen wonen. Met deze specifieke kenmerken is geen verkoop hetzelfde.
SMASH makelaars de verkoopmakelaar van Den Haag kan u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs van uw woning in Den Haag. Daarom zijn wij de verkoopmakelaar van Den Haag. Als wij samen met u de verkoopprijs van uw woning hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorg voor het complete verkoopproces. SMASH verkoopmakelaars begrijpt als geen ander dat dit een grote stap is en natuurlijk met welke makelaar u nu verder moet gaan? Wij nemen graag al uw al uw zorgen uit handen en begeleid u gedurende het gehele proces met de verkoop van uw woning in de regio Den Haag tot en met de notaris. Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Den Haag.

Wat heeft Sander van Meerten als makelaar van Den Haag u te bieden

Ik Sander van Meerten van SMASH makelaars werk bij een makelaarsorganisatie dat meegaat met zijn tijd. Ik ben een “no-nonsense makelaars” die u eerlijk en helder advies geeft, Ik doe wat ik zeg en ik behartigen uw belangen gedurende het hele proces van de verkoop van uw woning in Den Haag. U bent met ons verzekerd van een goede service, deskundigheid, passie voor het vak en komen onze afspraken na. Daarnaast ben ik 7 dagen van de week bereikbaar voor mijn opdrachtgevers.

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Sander van Meerten van SMASH makelaars is de makelaar van Den Haag en omgeving

Goed en snel verkopen in Den Haag

Ik doe alles om uw huis in Den Haag voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen en bij aankoop van een nieuwe woning in Den Haag deze voor een zo redelijke mogelijke prijs aan te kopen. Ik ken de gemeente Den Haag erg goed. Mocht u uw huis via mij willen gaan verkopen en of met mij een woning te gaan kopen, dan bent u verzekerd van één persoonlijk contact gedurende het hele proces. Ik werk als zelfstandig makelaar bij SMASH Makelaars, wij zijn een kantoor met één van de beste makelaars in de regio Den Haag. Wij geven u persoonlijke service, 100% inzet en gaan wij samen voor een goed resultaat.

Sander van Meerten van SMASH makelaars heeft al vele verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft mijn expertise van Den Haag al velen mensen aan hun droomwoning in Den Haag geholpen. Advies op maat. Juist het kennen van de verschillende wijken in Den Haag, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.”

Vrijblijvend verkoopadvies over uw woning in Den Haag

Als u plannen heeft om uw huis in Den Haag te gaan verkopen kom ik graag bij u langs om uw plannen te bespreken. Ik stuur u na afloop via e-mail – kosteloos – een waardebepaling van uw woning, zodat wij daarna gezamenlijk een strategische vraagprijs voor uw woning kunnen vaststellen.

Woningzoekenden verliefd laten worden op uw huis in Den Haag

Met onze slimme verkoopstrategie voor uw woning zullen wij zoveel mogelijk woningzoekenden verliefd laten worden op uw huis in Den Haag. Dit doen wij door mooie, professionele foto’s én dito video van uw huis te maken zodat mensen niet kunnen wachten om hun eigen meubels erin te zetten. Met een duidelijke plattegrond met exacte afmetingen kunnen ze alvast hun eigen indeling bepalen.

Een makelaar die uw huis en wensen kent

Wij geven u op integere wijze inzicht welke vragen u echt heeft om daarna samen met u te komen tot de juiste antwoorden en daar waar mogelijk ondersteunen wij graag in de realisatie daarvan.

Tarieven

Wij maken vooraf duidelijke afspraken over het tarief dat wij u (vooraf of via de notaris) in rekening zullen brengen als verkoop- of aankoopmakelaar; dit betekent dus geen onverwachte kosten achteraf!

Ruime openingstijden

Wij zijn voor onze (potentiële) klanten 24/7 bereikbaar via telefoon, whatsapp en onze website. En wanneer wij even niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen, kunt u van ons gegarandeerd een reactie binnen 2 uur verwachten.

Vragen? Wij helpen je graag

  • Telefoon + whatsapp: +31 648203418
  • Mail: sander@smashmakelaars.nl

Woning verkopen in Den Haag?

Ik wil mijn woning verkopen……wat nu?

Bij het verkopen van uw huis komt een hoop kijken. Het is dan heel fijn als u hier goed in wordt begeleid en zo veel mogelijk handelingen, zorgen en werkzaamheden uit handen worden genomen waardoor u zorgeloos en succesvol de woning kunt verkopen. Dat doen wij graag voor u! Wij nemen alle tijd voor u; voor, tijdens én na een succesvolle afloop van de opdracht.

Woning kopen in Den Haag?

U wilt een woning kopen en een nieuw thuis creëren. Het kopen van een woning kan ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen. Wij zijn als makelaar gespecialiseerd om u professioneel te begeleiden bij deze belangrijke stap.

De voordelen van een aankoopmakelaar!

Een aankoopmakelaar:

  • heeft (vaak) voorrang bij de bezichtiging van huizen;
  • krijgt als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
  • voorkomt dat u in de bekende valkuilen trapt;
  • kent de markt, de stad, de wijken en woningen als zijn/haar eigen broekzak;
  • is een kundige en gedreven onderhandelaar;
  • begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht;
  • is kritisch en eerlijk.

We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Samen met u brengen wij in beeld wat uw wensen en eisen zijn en wat u precies nodig hebt. Wij houden de markt voor u in de gaten en voorzien u regelmatig van nieuwe woningen die passen bij uw zoekprofiel. Wij gaan graag mee met het bezichtigen van woningen en onderzoek bijvoorbeeld de risico’s op achterstallig onderhoud, een slechte fundering of verborgen gebreken. Ook kijken wij of de vraagprijs wel reëel is. Wij beantwoorden uw vragen over de omgeving zoals voorzieningen en veiligheid  en geven advies en tips én uiteraard voeren wij de onderhandelingen als uw persoonlijke aankoopmakelaar.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!