Makelaar Mariahoeve Den Haag

Uw woning snel verkocht met de makelaar voor Mariahoeve Den Haag

Wilt u uw woning in Mariahoeve Den Haag verkopen? Daar komt best veel bij kijken. Het is verstandig om een goede makelaar in te schakelen die de wijk Mariahoeve in Den Haag goed kent. Schakelt u Sander van Meerten van SMASH Makelaars dan bent u verzekerd van de voordeligste makelaar van Mariahoeve. Bij de verkoop van uw woning in Mariahoeve, dan wordt er van uw woning eerst een gratis waardebepaling gedaan. Er wordt een verkoopstrategie op maat samengesteld, waarbij uw huis op diverse manieren in de markt gezet wordt. Met professionele foto’s en video wordt uw woning op de website van SMASH Makelaars gepromoot, alsmede op Funda. Wanneer er een bod op uw woning wordt gedaan, zal ik als uw makelaar voor u de onderhandelingen doen en voor u het beste eruit halen. Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.

Verkoopmakelaars voor Mariahoeve Den Haag

Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de voordeligste verkoopmakelaar van Mariahoeve Den Haag en heeft een uitgebreide ervaring met het verkopen van woningen in Mariahoeve Den Haag voor zowel aan  particulieren als voor institutionele beleggers. Ieder huis heeft zijn eigen doelgroep. Starters op zoek naar een appartement, jonge gezinnen waarvan juist het appartement te klein wordt en naar een eengezinswoning willen. Of juist gezinnen waarvan de kinderen de deur uit zijn en van hun twee onder een kap woning  naar een gelijkvloerse woning willen. Of mensen die juist graag in een jaren ’30 woning willen wonen. Met deze specifieke kenmerken is geen verkoop hetzelfde.
SMASH makelaars de verkoopmakelaar van Mariahoeve Den Haag kan u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs van uw woning in Mariahoeve Den Haag. Daarom ben ik de verkoopmakelaar van Mariahoeve Den Haag. Als wij samen met u de verkoopprijs van uw woning hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorg voor het complete verkoopproces. SMASH verkoopmakelaars begrijpt als geen ander dat dit een grote stap is en natuurlijk met welke makelaar u nu verder moet gaan? Wij nemen graag al uw al uw zorgen uit handen en begeleid u gedurende het gehele proces met de verkoop van uw woning in de regio Mariahoeve Den Haag tot en met de notaris. Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Mariahoeve Den Haag.

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Sander van Meerten van SMASH makelaars is uw makelaar voor Mariahoeve Den Haag voor het kopen en verkopen van uw woning

Wat heeft de makelaar voor Mariahoeve Den Haag u te bieden

Sander van Meerten van SMASH makelaars is werkzaam bij een modern makelaars kantoor dat meegaat met zijn tijd. Ik ben een “no-nonsense makelaar” die u eerlijk en helder advies geeft, Ik doe wat ik zeg en ik behartig uw belangen gedurende het hele proces van de verkoop van uw woning in Den Haag. U bent met ons verzekerd van een goede service, deskundigheid, passie voor het vak en komen onze afspraken na. Daarnaast ben ik 7 dagen van de week bereikbaar voor mijn opdrachtgevers.

Koop uw woning met hulp van het makelaarskantoor voor Mariahoeve Den Haag

Het wonen in Mariahoeve Haag. Mariahoeve is een fijne wijk in Den Haag in het stadsdeel Haagse Hout. De wijk is verbonden met Merlot en grenst aan de wijk Bezuidenhout. In deze ruim opgezette en groene jaren 60 wijk vindt u een combinatie van appartementen en eengezinswoningen. Wilt u winkelen of een boodschap doen? In het overdekte winkelcentrum Mariahoeve kunt u meer dan 30 winkels bezoeken of het grote winkelcentrum Leidschenhage (Mall of the Netherlands) in de gemeente Leidschendam-Voorburg is op 5 minuten met de auto. Voor een wandeling kunt u terecht in in het Haagse Bos of in het parkbos Merlot. Wilt u uw huis in Mariahoeve verkopen of heeft u juist een huis te koop zien staan in Mariahoeve? Laat Sander van Meerten van SMASH Makelaars u dan helpen.

Staat er in de wijk Mariahoeve een woning te koop die uw interesse heeft? Het bezichtigen en het onderhandelen voor een nieuwe woning is een spannende aangelegenheid, vooral als u hier niet dagelijks mee te maken heeft. Sander van Meerten de aankoopmakelaar van SMASH Makelaars is een makelaar in Den Haag en omgeving en kent. Hier kunt u terecht voor de allerbeste adviezen. En niet alleen voor advies kunt u bij hen terecht, desgewenst krijgt u tijdens het gehele aankoopproces begeleiding door een vakkundige makelaar. De makelaar zoekt alle informatie over de woning op, begeleidt u tijdens de bezichtiging en kan voor u de onderhandelingen uitvoeren. U staat tijdens het aankoopproces sterk in de schoenen met een makelaar van SMASH Makelaars naast u.

Wat doet Sander van Meerten als uw aankoopmakelaar

 • Ik probeer in tegenstelling tot andere kantoren iedere bezichtiging met u mee te gaan, dus ook de eerste bezichtiging
 • Ik werk op basis van op basis van No Cure, No Pay.
 • Plegen onderzoek naar bodemgesteldheid (vervuiling), erfdienstbaarheden, e.d. van de woning die u wilt kopen.
 • Adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.
 • Geven u inzicht in de waarde van de woning.
 • Kennis van de huizenmarkt en lokale regelgeving.
 • Bepalen samen met u de strategie om de woning wel of juist niet aan te kopen.
 • Voeren deskundig de onderhandelingen om de aankoopprijs zo laag mogelijk voor u te krijgen.
 • Creëren tijdwinst door deskundige afwikkeling van allerlei zaken.
 • De gesprekspartner die alleen uw belangen behartigd.
 • Beschikken over een netwerk dat ingeschakeld kan worden, bijvoorbeeld als u een taxateur nodig heeft, een hypotheekadvies of een notaris die snel kan schakelen.
 • Letten op de ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.
 • Controleren de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
 • Inspecteren gezamenlijk met u de woning voor de overdracht bij de notaris, waar wij uiteraard aansluitend samen met u naar toe ga.
 • Zijn er ook voor uw vragen nadat de oplevering heeft plaatsgevonden (after sales).

Kortom, SMASH Makelaars kan als uw aankoop makelaar het gehele aankooptraject voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kan ons natuurlijk ook inschakelen om dat droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht.

Smash Makelaars is uw makelaardij voor Mariahoeve Den Haag

Voor het verkopen of aankopen van een woning is Sander van Meerten van SMASH Makelaars uw makelaardij in Mariahoeve Den Haag . U heeft te maken met enthousiaste makelaars die zeven dagen per week te bereiken zijn en zich ten volle inspannen om u tevreden te stellen. Niet alleen in Mariahoeve, SMASH Makelaars is lokale specialist in de huizenmarkt van de regio Haaglanden. Neemt u dus ook contact met SMASH Makelaars op als u in andere delen van Den Haag een woning zoekt of wilt verkopen. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen. Kies daarom voor de beste makelaar in Mariahoeve voor het verkopen of kopen van uw woning.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Den Haag dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!

Sander van Meerten van SMASH makelaars is de makelaar van Mariahoeve Den Haag voor het kopen en verkopen van uw huis