Makelaar Leidschenveen

Wilt u uw woning in de wijk Leidschenveen verkopen? En bent u opzoek naar de makelaar die de wijk Leidschenveen goed kent? Ik Sander van Meerten van SMASH makelaars heb al vele verrassend snelle verkopen in Leidschenveen gerealiseerd. Daarnaast heeft mijn expertise als makelaar van Leidschenveen al velen mensen aan hun nieuwe woning in Leidschenveen geholpen. Daarom ben ik als uw makelaar ook voor de wijk Leidschenveen de makelaar voor de verkoop van uw woning.

Uw makelaar voor Leidschenveen

Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de lokale specialist voor Leidschenveen en heb al vele verrassend snelle verkopen in Leidschenveen gerealiseerd. Daarnaast heeft mijn expertise als aankoopmakelaar voor Leidschenveen al velen mensen die opzoek waren naar een nieuwe huis in Leidschenveen aan hun nieuwe woning in Leidschenveen geholpen. Ik geef u Advies op maat. Doordat ik de verschillende wijken in Leidschenveen kennen, weet waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen. Dit zijn belangrijke zaken om als lokale makelaar van Leidschenveen écht goed advies te kunnen geven. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.
Sander van Meerten van SMASH Makelaars is een betrouwbare en betrokken; geen prototype ‘snelle makelaarsjongen’ maar meer ‘no nonsens’. Mijn aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt wel uit de diverse reviews op Google.

Verkoopmakelaar in Leidschenveen

Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar voor Leidschenveen die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor van Leidschenveen begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik mij door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie. Graag wil ik u mijn unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij ik een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. Wilt u weten hoe ik dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning Leidschenveen.

Sander van Meerten van SMASH Makelaars staat u met raad en daad terzijde als u een huis of appartement wilt verkopen. Ik vind een flexibele werkwijze erg belangrijk. Daarom kies ik ook voor ruime openingstijden. Dus ook ’s avonds en in het weekend ben ik bereikbaar. Heeft u allereerst overwogen om zelf uw woning te verkopen? We zien in de praktijk dat dit weleens gebeurt. U maakt het uzelf dan echter wel moeilijk. Zeker nu de huizenmarkt zo ontzettend dynamisch is. Mensen verkijken zich weleens op het werk dat een huis verkopen met zich meebrengt. Gaat u voor een succesvolle verkoop en de beste opbrengst van uw woning, neem dan contact op met Sander van Meerten van SMASH Makelaars de makelaar van Leidschenveen. Ik heb veel ervaring en ken de regio goed.

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Sander van Meerten van SMASH makelaars is uw makelaar van Leidschenveen voor het kopen en verkopen van uw huis

Aankoopmakelaar in Leidschenveen

Bij de aankoop van een woning in Leidschenveen komt veel kijken en daarom is het verstandig om een deskundige onafhankelijke aankoopmakelaar in te schakelen die de wijk Leidschenveen goed kent. De aankoop van een nieuwe woning in Leidschenveen is een heel proces waarbij Sander  van Meerten van SMASH Makelaars u kan begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Leidschenveen heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Sander van Meerten van SMASH Makelaars gaan – als uw aankoopmakelaar – juist met uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen ik stevig voor u. Ik realiseer, mede door mijn werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Gratis waardebepaling van uw woning in Leidschenveen

Wat is mijn huis in Leidschenveen echt waard? Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning gaan aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. Sander van Meerten van SMASH Makelaars kan als makelaar voor Leidschenveen dit graag voor u verzorgen. Gratis en vrijblijvend kom ik bij u langs en u krijgt van mij een goed onderbouwde waardebepaling en ik geef u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Leidschenveen. Waardebepaling Leidschenveen

Wat te weten over Leidschenveen

SMASH makelaars is ook voor de wijk Leidschenveen het makelaarskantoor voor de verkoop van uw woning. Leidschenveen vormt samen met de de wijk Ypenburg het achtste Haagse stadsdeel. Leidschenveen-Ypenburg is de Vinex-locatie van de gemeente Den Haag waar onze lokale makelaars veel woningen verkopen en aankopen. Leidschenveen was eerst een onderdeel van Leidschendam. Leidschenveen bestaat uit een vijftal buurten: Velden, Waterland, ’s-Gravendreef, Lanen, De Dijken (voorheen Rietbuurt). Daarnaast heeft Leidschenveen een eigen Winkelcentrum met een royaal aanbod van winkels als Albert Heijn, Digros, Hema, Etos, Blokker, Subway en Bruna. Opgroeiende kinderen kunnen in de buurt naar scholen zoals ROC MondriaanMontessori Vreugd en Rustopenbare basisschool Prinses Catharina-Amaliamuziekschool Kunstinn Leidschenveen‘s-Gravendreef College, openbare basisschool WaterlandRooms Katholieke basisschool De Walvisbasisschool De Balans. Voetballiefhebbers is binnen enkele minuten in het ADO stadion bereikbaar. Daarnaast ligt Leidschenveen bijna tegen Zoetermeer en Nootdorp aan wat maakt dat het een zeer gunstige liggen heeft. Verder bent u vanuit Leidschenveen zo op de snelweg richting Amsterdam, Utrecht of Rotterdam.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals: