Woning kopen in Voorburg of Den Haag Noord (Ypenburg / Leidschenveen)

Nieuw huis kopen?

Aankoopmakelaar in de regio Haaglanden?

U staat op het punt één van de grootste beslissingen uit uw leven te nemen het kopen van een nieuwe woning. Een huis kopen of appartement kopen doet u namelijk niet elke dag. Daarom moet u deze belangrijke beslissingen met betrekking tot het kopen van een woning niet alleen nemen, maar samen met iemand die daar verstand van heeft een aankoopmakelaar hij/zij weet hoe ze aan alle noodzakelijke informatie moeten komen, Het heet niet voor niets uw aankoopmakelaar. Als u dat ‘juiste gevoel’ krijgt tijdens het bekijken van uw eventuele ‘droomwoning', dan is het heel menselijk om verschillende elementen mooier te zien dan ze in werkelijkheid zijn. De verkoper (Verkoopmakelaar) presenteert het huis of appartement zo goed mogelijk en heeft daarbij een goed verhaal. SMASH aankoopmakelaars prik hier makkelijker doorheen en zorg dat u een realistisch beeld krijgt van de betreffende woning.

SMASH Makelaars weet als uw aankoopmakelaar als geen ander hoe u zich in zo’n situatie voelt. Daarom neemt SMASH Makelaars graag alle overbodige rompslomp voor u uit handen. Zo kunt u blijven doen wat u graag wilt doen. En hoeft u niet continu vrij te nemen van uw werk of al uw vrije tijd hieraan te besteden.
Neem SMASH Makelaars in de arm als uw eigen aankoopmakelaar, dan bent u zeker van een realistische kijk op de situatie en krijgt u een eerlijk, degelijk, betrouwbaar en onafhankelijk advies.

Wat doet SMASH makelaars als aankoopmakelaar van u.

 • Inspecteren van de bouwkundige staat, erfdienstbaarheden, e.d. van de woning die u wilt kopen

 • Adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.

 • Geef u inzicht in de waarde van de woning.

 • Heb kennis van de huizenmarkt en lokale regelgeving.

 • We bepalen samen de strategie om de woning wel of juist niet aan te kopen.

 • Voer deskundig de onderhandelingen om de verkoopprijs zo laag mogelijk voor u te krijgen.

 • U heeft tijdwinst door deskundig afwikkeling van allerlei zaken.

 • Ik ben uw gesprekspartner die alleen uw belangen behartigd.

 • Ik beschik over een netwerk dat ingeschakeld kan worden, bijvoorbeeld als u een taxateur nodig heeft, een hypotheekadvies of een notaris die snel kan schakelen.

 • We letten op de ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.

 • Controleer de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.

 • Inspecteer gezamenlijk met u de woning voor de overdracht bij de notaris, waar ik uiteraard aansluitend samen met u naar toe ga.

 • En indien noodzakelijk, aftersales horen er natuurlijk ook bij.

Kortom, ik kan als uw aankopende makelaar het gehele aankooptraject voor u verzorgen. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

U kan mij natuurlijk ook inschakelen om dat droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht.

Informatie zoekopdracht:

Aankoop nieuwe woning

Vanaf de eerste fase van het voortraject tot en met de afhandeling begeleid ik u op een deskundige en betrokken wijze bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Woonwensen m.b.t. tot uw nieuwe woning

Ik begin met een geheel vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor om uw woonwensen te inventariseren. Naar aanleiding daarvan maak ik als makelaars voor u een (voor)selectie van woningen, waarbij ik zowel ons eigen bestand als dat van alle VBO en NVM-collega’s raadpleeg.

Bezichtigingen

Heeft u een appartement of huis gezien dat u aanspreekt? Dan maak ik voor u een afspraak voor een bezichtiging. Uiteraard ben ik als makelaar daarbij aanwezig om uw belangen te behartigen. Ik ben in staat met een deskundige blik de desbetreffende woning te beoordelen, evenals de eventuele plus- en minpunten van de woonomgeving.

Belangstelling

Heeft u na de bezichtig serieuze belangstelling voor de bezichtigde woning? Dan zetten we de volgende stappen. Ik doe een nauwkeurige waardebepaling. Geef een bouwtechnisch advies en/of kijk of het verstandig is om een bouwtechnisch onderzoek te laten uitvoeren. Ik onderzoek het bestemmingsplan, de milieuaspecten. Kijk of er een Vereniging van Eigenaren (VVE) is. Kijk in het kadaster naar de situatie. En natuurlijk naar alle andere mogelijke zaken die te maken hebben met uw toekomstige woning.

Onderhandelen

Vervolgens bepaal ik, in nauw overleg met u, de onderhandelingstactiek met de verkopende partij. Dit begint met het vaststellen van het maximale bedrag dat u aan de woning wilt besteden. Op basis van dit bedrag en de vraagprijs doen we een openingsbod. Vervolgens volgt er een spannende fase van onderhandelingen tussen mij en de verkopende partij, steeds in samenspraak met u. Vanzelfsprekend heeft u daarbij steeds de beslissende stem.

Overeenkomst

Worden wij het met de verkoper eens over de verkoopprijs, dan volgt een schriftelijke bevestiging waarin de verkoopprijs, voorwaarden, roerende zaken, waarborgsom en ontbindende voorwaarden worden vastgesteld. Al deze zaken controleer ik grondig voordat ze in de door de verkopende partij opgestelde koopovereenkomst terechtkomen.

Afhandeling

Tijdens de afhandelingsfase bewaak ik de ontbindende voorwaarden voor u en controleer ik de concept leveringsakte en de concept nota van de notaris. Vlak voordat u naar de notaris gaat voor de sleuteloverdracht, inspecteer ik samen met u de nieuwe woning nog een laatste keer. Als alles in orde is kunt u met een gerust hart uw handtekening onder de leveringsakte zetten.
Ten slotte worden alle betrokken instanties door mij ingelicht.

Nazorg

De service van SMASH Makelaars stopt niet na het in ontvangst nemen van de sleutel. Ik blijf ook daarna bereikbaar voor al uw vragen en denk graag met u mee.

 

Bent u op zoek naar een andere woning? Plaats dan een zoekopdracht middels onderstaand invulformulier.

Voorletter(s) en Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Opmerking(en)
Ik zoek in woonplaats
Koop of Huren
Koopprijs vanaf
Koopprijs maximaal
Huurprijs vanaf
Huurprijs maximaal
Huidige woonsituatie
Soort woonobject
Laat zien dat u geen robot bent.
Laat zien dat u geen robot bent.