Makelaar Ypenburg

Makelaar Ypenburg2023-11-17T13:09:48+00:00

Makelaar Ypenburg

Wilt u uw woning in de wijk Ypenburg verkopen? En bent u opzoek naar de makelaar die de wijk Ypenburg goed kent? Ik Sander van Meerten van SMASH makelaars heb al vele verrassend snelle verkopen in Ypenburg gerealiseerd. Daarnaast heeft mijn expertise als makelaar van Ypenburg al velen mensen aan hun nieuwe woning in Ypenburg geholpen. Daarom ben ik als uw makelaar ook voor de wijk Ypenburg de makelaar voor de verkoop van uw woning. 

Uw makelaar voor Ypenburg

Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de lokale specialist voor Ypenburg en heb al vele verrassend snelle verkopen in Ypenburg gerealiseerd. Daarnaast heeft mijn expertise als aankoopmakelaar voor Leidschenveen al velen mensen die opzoek waren naar een nieuwe huis in Ypenburg aan hun  nieuwe woning in Leidschenveen geholpen. Ik geef u Advies op maat. Doordat ik de verschillende wijken in Ypenburg kennen, weet waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen. Dit zijn belangrijke zaken om als lokale makelaar van Ypenburg écht goed advies te kunnen geven. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.
Sander van Meerten van SMASH Makelaars is een betrouwbare en betrokken; geen prototype ‘snelle makelaarsjongen’ maar meer ‘no nonsens’. Mijn aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt wel uit de diverse reviews op Google.

Verkoopmakelaar in Ypenburg

Sander van Meerten van  SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar voor Ypenburg die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor van Ypenburg begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik mij door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie. Graag wil ik u mijn unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij ik een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. Wilt u weten hoe ik dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning Ypenburg.

Sander van Meerten van SMASH Makelaars staat u met raad en daad terzijde als u een huis of appartement wilt verkopen. Ik vind een flexibele werkwijze erg belangrijk. Daarom kies ik ook voor ruime openingstijden. Dus ook ’s avonds en in het weekend ben ik bereikbaar. Heeft u allereerst overwogen om zelf uw woning te verkopen? We zien in de praktijk dat dit weleens gebeurt. U maakt het uzelf dan echter wel moeilijk. Zeker nu de huizenmarkt zo ontzettend dynamisch is. Mensen verkijken zich weleens op het werk dat een huis verkopen met zich meebrengt. Gaat u voor een succesvolle verkoop en de beste opbrengst van uw woning, neem dan contact op met Sander van Meerten van SMASH Makelaars de makelaar van Ypenburg. Ik heb veel ervaring en ken de regio goed.

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Sander van Meerten van SMASH makelaars is de makelaar van Ypenburg voor het kopen en verkopen van uw huis

Aankoopmakelaar in Ypenburg

Bij de aankoop van een woning in Ypenburg komt veel kijken en daarom is het verstandig om een deskundige onafhankelijke aankoopmakelaar in te schakelen die de wijk Ypenburg goed kent. De aankoop van een nieuwe woning in Ypenburg is een heel proces waarbij Sander van Meerten van SMASH Makelaars u kan begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Leidschenveen heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Sander van Meerten van SMASH Makelaars gaan – als uw aankoopmakelaar – juist met uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen ik stevig voor u. Ik realiseer, mede door mijn werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Gratis waardebepaling van uw woning in Ypenburg

Wat is mijn huis in Ypenburg echt waard? Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning gaan aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. Sander van Meerten van SMASH Makelaars kan als makelaar voor Ypenburg dit graag voor u verzorgen. Gratis en vrijblijvend kom ik bij u langs en u krijgt van mij een goed onderbouwde waardebepaling en ik geef u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Leidschenveen. Klik hier voor de Waardebepaling van uw woning in Ypenburg.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Sander van Meerten van SMASH makelaars is de makelaar van Ypenburg Den Haag
Go to Top