De makelaar voor Damsigt Voorburg

Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Damsigt bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Maak een vrijblijvende afspraak met ons. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat in overleg met u uw woning de verkoop in. Wij werken op basis van op basis van No Cure, No Pay.

In de wijk Damsigt Voorburg

Door de centrale ligging aan de rand van Voorburg tegen Leidschendam aan. De  wijk Damsigt wordt begrensd door de RandstadRail (de voormalige Hofpleinlijn) in het zuidwesten, de Prins Bernardlaan in het noordwesten, de Looierslaan en de sportvelden aan de Veurselaan in het noordoosten en het Sijtwendetracé van de N14 in het zuidwesten. De wijk Damsigt bestaat uit drie gedeelten: De oude wijk Damsigt rond het Oosteinde, gebouwd in de jaren ’20, de wijk tussen de Rodelaan en de Hofpleinlijn, gebouwd in de jaren ’70 en de nieuwbouwwijk bij het Sijtwende-trace, gebouwd rond het jaar 2000. Het gebied tussen de Vliet en Oosteinde is al eeuwen een geliefde plek om te wonen. Hier waren in vroeger eeuwen vele buitenplaatsen te vinden. De wijk Damsigt is gunstig gelegen ten opzichte van de N14 zodat u gemakkelijk op de grote snelwegen richting Amsterdam, Rotterdam of Utrecht, maar ook met het openbaar vervoer door de uitstekende bus- en tramverbindingen kunt u alle kanten op. Ten zuidwesten van de wijk ligt het station, Leidschendam-Voorburg. En binnen een paar minuten lopen bent u in The Mall of the Netherlands.

Wilt u uw woning in Voorburg Damsigt verkopen?

Wij van SMASH Makelaars hebben al vele verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft onze expertise als makelaar van Voorburg Damsigt al velen mensen aan hun droomwoning in Voorburg Damsigt geholpen.
Advies op maat.  Juist het kennen van de verschillende wijken in Voorburg, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.”

Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning in Damsigt.

Precies en gedreven. Wij van SMASH Makelaars zijn gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen hij is meer no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

De verkoopmakelaar van Voorburg Damsigt

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Voorburg die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk ik transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie.

Verwacht u van mij niet: Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behaal in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Gratis waardebepaling van uw woning in Voorburg Damsigt

Wat is mijn huis in Voorburg Damsigt waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH makelaars is de makelaar in Voorburg die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Voorburg Essesteijn. Waardebepaling Voorburg Damsigt

Aankoopmakelaar voor Voorburg Damsigt

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Wij gaan juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleg of kijk voor meer informatie op de website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Voorburg Damsigt

Bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning staat makelaardij Voorburg Damsigt voor u klaar. Bij SMASH makelaars mag u rekenen op een professionele begeleiding gedurende het gehele traject. Wij zijn in de regio het grootste makelaarskantoor. Op diverse plaatsen kunt u ons bezoeken. Wij hanteren ruime openingstijden en zijn zeer flexibel. Ook al zijn wij een groot kantoor, we kiezen voor een persoonlijke benadering. U krijgt een makelaar als contactpersoon. Deze behartigt uw belangen. Interesse? Kom vrijblijvend een keer bij ons langs of bel voor een afspraak.

JA, IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN