Modern wonen in jaren ’30 stijl

Park Veursehout is een vrij nieuwe wijk in Leidschendam op de grens met Voorburg. Deze wijk is in 2000 gebouwd in de stijl van de jaren ’30 en zeer populair. De wijk bestaat uit bijna 700 woningen waaronder Hoekwoningen, 2-onder-één-kapwoningen, rijen met herenhuizen en luxe appartementen. De huizen hebben blauwe geglazuurde dakpandaken, erkers, overhellende daklijsten en stenen tuinmuren. De wijk Park Veursehout biedt een mix van moderniteit en tijdloze allure. 

Populaire woonwijk

Het leuke van deze nieuwe wijk is dat het een jaren ’30 uitstraling combineert met hoogwaardige, moderne technologie van nu. Zo zijn de woningen uitstekend geïsoleerd en hebben ze funderingen en betonvloeren van deze tijd. Ze zijn dan ook zeer gewild waardoor de verkooptijd meestal vrij kort is. De wijk grens aan De Zijde, Duivenvoorde en Schakenbosch in Leidschendam.

Voorzieningen in de buurt

Tegenover de wijk ligt het moderne winkelcentrum The Mall of the Netherlands hier vindt u een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Met het openbaarvervoer bent u binnen enkele minuten in het levendige hart van Den Haag en voor de fiets is er een uitstekende verbinding met het fraaie natuurgebied De Horsten. Aan de rand van de wijk ligt het ziekenhuis Haaglanden Medisch Centrum Anthoniushove.

Verkoopmakelaar voor Leidschendam

HUIS VERKOPEN?

SMASH makelaars laat jouw huis het beste tot zijn recht komen

Bent u opzoek naar een goede en betrouwbare verkoopmakelaar voor de verkoop van uw woning in Leidschendam en omgeving. Neem dan direct contact op met Sander van Meerten van SMASH Makelaars de verkoopmakelaar voor uw woning in de regio. Iedere makelaar kan natuurlijk uw woning verkopen maar het gaat er uiteindelijk om dat u een makelaar kiest die het beste resultaat realiseert voor u. Kies daarom voor SMASH makelaar de verkoopmakelaar voor uw woning.  Want woningen verkopen is onze specialiteit. Onze vernieuwende manier van werken maakt het verschil. Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken. Van verkoopstyling, Video’s, artist impressions, blogs, social media tot een eigen landingspagina. We zijn vernieuwend, creatief, betrouwbaar, bevlogen en bekwaam.

Door het inzetten van een eigen website van je woning bereiken we meer potentiele opdrachtgevers, dan welke andere makelaar ook. Onze aanpak resulteert in méér bezichtigingen, méér biedingen en uiteindelijk de beste verkoopprijs.

We zijn niets voor niets het meest moderne en innovatieve makelaarskantoor van de Haagse regio. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Aankoopmakelaar voor Leidschendam

OP ZOEK NAAR EEN NIEUW WONING?

Ben je op zoek naar een nieuw thuis in Leidschendam of directe omgeving? Wij helpen je graag bij het zoeken en aankopen van jouw droomhuis.

We zijn 24/7 bereikbaar, we kennen de markt op ons duimpje en beschikken over een breed netwerk.

Samen zorgen we ervoor dat we niet alleen het huis kopen dat bij jou past, maar we zorgen er ook voor dat het hele aankoop proces soepel en stressvrij verloopt. Ons doel: jouw woonwensen omzetten in realiteit door het vinden van die woning die echt bij jou past.