Uw makelaar voor de Haagse regio

De Haagse regio bestaat uit verschillende gemeentes: “Iedere makelaar, of die nu gevestigd is in Leidschendam, Voorburg, Ypenburg, Leidschenveen, centrum van Den Haag of elders in de regio Den Haag, kan een huis voor u zoeken of verkopen.” Sander van Meerten van SMASH Makelaars gevestigd in zowel de gemeente Leidschendam Voorburg als in Den Haag denken daar toch een klein beetje anders over! 

Bij Sander van Meerten van SMASH makelaars kies ik voor een aanpak waarbij u kan rekenen op de meest betrokken makelaar van de Haagse regio die u gedurende het gehele traject met raad en daad terzijde staat. Maar ook vooral beschikbaar en bereikbaar zijn buiten de standaard kantooruren! Doordat Sander van Meerten van SMASH makelaars een beperkt aantal opdrachtgevers tegelijk bij zal staan heb ik alle tijd en aandacht om u bij te staan in uw zoektocht naar uw nieuwe woning of de verkoop van uw huidige woning in deze regio. Daarnaast vind ik het als verkoopmakerlaar belangrijk dat de makelaar kennis heeft van de lokale mark. Dit om een reële waarde van uw woning af te geven en uw woning vervolgens voor een mooi bedrag te verkopen. Dat begrijpen wij van SMASH makelaars als geen ander.

De makelaars voor de Haagse regio

Mijn naam is Sander van Meerten ik ben een deskundig en betrokken makelaar. De regio ken ik als geen ander als het gaat om de woningmarkt. Ik neem graag alle tijd om bij u thuis uw persoonlijke situatie te bespreken. Bent u opzoek naar een makelaar die de Haagse regio goed kent. Woont u in de regio;
Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag;
Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld).

Neem dan contact met mij op. Dan bent u bij mij aan het juiste adres voor de verkoop of aankoop van uw woning. Met ons ervaren team van zelfstandige makelaars helpen wij onze klanten graag verder bij de aankoop of verkoop van hun woning. Wij werken met zeer aantrekkelijke tarieven en een waardebepaling van uw woning is altijd GRATIS!

Woning verkopen in de Haagse regio

Wilt u uw woning in de regio verkopen? Wij hebben al vele verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft onze expertise van de regio al velen mensen aan hun droomwoning geholpen. Advies op maat. Juist het kennen van de verschillende plaatsen en wijken in de regio, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.”

Wij van SMASH Makelaars zijn gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen wij zijn meer no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Sander van Meerten van SMASH makelaars is de makelaar van de regio Haaglanden ( Voorburg, Leidschendam, Den Haag en omgeving)

Aankoopmakelaar voor de Haagse regio

De aankoop van een woning of verkoop van een woning in de regio Haaglanden is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop. Ik zal gedurende het hele proces van het kopen of verkopen van uw woning in de regio Haaglanden zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Sander van Meerten van SMASH makelaars werkt met zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Gratis waardebepaling van uw woning in de hele regio

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH makelaars is de makelaar in de Haagse regio die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in de regio. Klik op Waardebepaling Haagse regio voor een afspraak voor meer informatie over uw woning.

Ik begeleid u bij zowel de aankoop als verkoop van uw woning

Bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning in de regio sta ik als makelaar voor voor u klaar. Bij Sander van Meerten van SMASH makelaars mag u rekenen op een professionele begeleiding gedurende het gehele traject. Wij zijn in de regio het makelaarskantoor dat het beste bereikbaar is. Wij hanteren ruime openingstijden en zijn zeer flexibel. Ook al zijn wij geen groot kantoor en dat doen wij bewust omdat wij een persoonlijke benadering erg belangrijk vinden. U krijgt een makelaar als contactpersoon. Deze behartigt uw belangen. Interesse? Kom vrijblijvend een keer bij ons langs of bel voor een afspraak.

waardebepaling van uw woning te ontvangen? Dit kunt u online bij ons aanvragen.

Flexibiliteit staat bij SMASH makelaardij hoog in het vaandel

Bij ons makelaarskantoor in de regio Haaglanden staat flexibiliteit hoog in het vaandel. We merken dat onze klanten het vaak prettig vinden om juist in het weekend een afspraak te maken. Overdag is het soms lastig om een gaatje te vinden in de drukke agenda’s. Daarom zijn wij ook in de avonduren bereikbaar. Ruime openingstijden en flexibiliteit zijn bij ons gegarandeerd.

Ja, ik wil graag een afspraak maken