Landelijk wonen met de stad om de hoek

Kom alles te weten over wonen in een landelijke omgeving tussen de  grote steden. Stompwijk is een dorp dat een onderdeel is van de gemeente Leidschendam en ligt tussen de plaatsen Leidschendam, Zoetermeer en Leiden in. Het is een echt polderdorp met een zeer landelijk karakter en toch in de buurt van Den Haag. Het maakt deel uit van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Vooral de Stompwijkseweg is kenmerkend voor het dorp door de daarnaast gelegen Stompwijkse vaart met de vele bruggetjes.

Landelijk wonen

De populariteit van Stompwijk groeit met de jaren. Want steeds meer mensen uit de randstad kiezen voor landelijk wonen maar wel graag in de buurt van de randstad. Naast de dorpse woningen in de kern van Stompwijk, kent het buitengebied veel vrijstaande woningen, voormalige boerderijen en ook nog boerderijen die als zodanig in gebruik zijn.

Deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Stompwijk-Leidschendam

Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

Gebruik van Funda bij verkopen woning Leidschendam

Als het gaat om uw woning verkopen Leidschendam, bepaalt u wat er gebeurt. Wij zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wilt u liever niet adverteren op Funda, dan is dat prima. Vindt u het wel prettig om mee te doen met de organisatie van een open huis? Ook dat is mogelijk. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

Korte lijntjes belangrijk bij verkoop woning Leidschendam

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.