Bent u opzoek naar een goede, voordelige en betrouwbare verkoopmakelaar voor de verkoop van uw woning in Leidschendam. Neem dan direct contact op met Sander van Meerten van SMASH Makelaars de verkoopmakelaar voor uw woning in Leidschendam. Iedere makelaar kan natuurlijk uw woning verkopen maar het gaat er uiteindelijk om dat u een makelaar kiest die het beste resultaat realiseert voor u. Kies daarom voor Sander van Meerten van SMASH makelaar de verkoopmakelaar voor uw woning in Leidschendam.

Verkoopmakelaar voor uw woning in Leidschendam

U wilt uw appartement of huis verkopen in Leidschendam? Daar komt best veel bij kijken. Kies daarom de beste verkoopmakelaar van Leidschendam. Ik Sander van Meerten van SMASH Makelaars weet welke strategie u nodig heeft om uw woning in Leidschendam zo goed mogelijk te verkopen. Een goede verkoopstrategie voor uw woning in Leidschendam zorgt ervoor dat uw woning goed en zo snel mogelijk verkocht wordt tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden, want een woning te koop zetten kan iedereen, maar ook goed verkopen is een ander verhaal.

Verkoopmakelaar in Leidschendam

Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar voor het verkopen van uw woning in Leidschendam. Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Leidschendam die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor begeleid ik de verkoop van uw in Voorburg van A tot Z. Hierbij kenmerk ik mij door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om uw woning in Voorburg actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie.

Verwacht u van ons niet: – Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Ik ben namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen uit de verkoop van uw woning in Voorburg. Graag wil ik u mijn unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o..

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Sander van Meerten van SMASH is uw makelaar voor het kopen of verkopen van uw huis in Voorburg en Leidschendam. Aankoopmakelaar verkoopmakelaar

Ieder huis in Leidschendam heeft zijn eigen doelgroep

Starters op zoek naar een appartement, jonge gezinnen waarvan juist het appartement in Leidschendam te klein is geworden en naar een eengezinswoning willen verhuizen. Of juist gezinnen waarvan de kinderen de deur uit zijn en van hun eengezinswoning in Leidschendam naar een gelijkvloerse woning willen, zoals bijvoorbeeld een appartement of senioren woning in Leidschendam. Met deze specifieke kenmerken en wensen is geen verkoop hetzelfde. Daarom kan ik als uw Makelaar u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Daarom ben ik dé verkoopmakelaar van Leidschendam. Als ik het proces samen met u bepaald hebben, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.

Wij verkopen de meeste woningen in Leidschendam

SMASH makelaars is een makelaars organisatie van zelfstandige makelaars voor zowel de aankoop van een woning als de verkoop van uw woning. Wij werken 7 dagen in de week dus ook in het weekend en de avonden zijn wij bereikbaar. Graag willen wij al onze expertise van de lokale woningmarkt inzetten om uw woning voor de beste prijs te verkopen.
Met onze ervaring, enthousiasme, betrouwbaarheid én de innoverende werkwijze bent u verzekerd van succes. Wij zijn in staat om uw woning in Leidschendam op te laten vallen tussen de aanwezige concurrentie. Met onze innoverende werkwijze kunnen wij voor iedereen een goede presentatie maken en hierdoor een veel grotere doelgroep bereiken. Wilt u weten hoe andere over ons denken, lees eventueel de makelaarsbeoordelingen op FundaGoogle en Facebook. Vraag vervolgens zelf naar de mogelijkheden om een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in te plannen.

Voor een uitgebreide uitleg over onze werkwijze Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

Verkoop uw appartement of huis in Leidschendam met Sander van Meerten van SMASH Makelaars?

Vrijblijvend advies

Wilt u uw appartement of huis verkopen in Leidschendam? Eén telefoontje 06-48203418 of mailtje naar Sander van Meerten van SMASH Makelaars (sander@smashmakelaars.nl) is voldoende voor een optimaal verkooptraject. Wij komen uiteraard geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om u persoonlijk uit te leggen wat wij voor u kunnen betekenen.
Ook geven wij u graag uitleg over wat er specifiek mogelijk (en onmogelijk) is bij de verkoop van uw woning in Leidschendam. U krijgt sowieso GRATIS een deskundig prijsadvies van ons. Daarbij gaan wij, samen met u voor een zo gunstig mogelijke, maar vooral ook realistische vraagprijs. Wij hanteren verschillende strategieën voor verschillende situaties. Ons advies is dus altijd MAATWERK.

Mijn inzet

Wanneer wij het samen eens worden over de vraagprijs en u besloten heeft om met SMASH Makelaars in zee te gaan, zetten wij onmiddellijk alles in werking om uw woning in Leidschendam zo snel en zo gunstig mogelijk voor u te verkopen. Daarbij zetten wij alles in voor de best mogelijke deal voor u. Denk daar bij aan:

  • Social media campagne waarin ons zakelijke netwerk van ca. 500 woningzoekers én makelaars in de regio bereikt worden
  • Doelgroepgerichte verkoopteksten
  • Interieurfoto’s gemaakt door een professionele, gespecialiseerde interieurfotograaf
  • Optimale presentatie en plaatsing op funda.nl
  • Plaatsing op onze eigen website
  • Plaatsing in onze maandelijkse nieuwsbrief
  • Raambiljetten en ‘te koop’-borden
  • Plattegronden
  • Flyers (met foto!) van uw woning

Extra opties

Als extra verkoopmiddel kunnen we ook doelgroep gericht adverteren op diverse Social Media. Verder kunnen wij voor u een onderzoek naar de bouwkundige staat van uw woning laten uitvoeren. Dit biedt de koper van uw huis meer zekerheid.

Onderhandelen

Is er een potentiële koper in zicht? Dan bepalen wij, in samenspraak met u, onze onderhandelingstactiek met de aankopende partij. Tijdens de spannende fase van onderhandelingen tussen ons en de mogelijke koper heeft u steeds de beslissende stem.

Overeenkomst

Worden wij het met de koper eens over de prijs, dan stellen wij een koopovereenkomst op waarin onder andere de koopsom/verkoopprijs, voorwaarden, roerende zaken, waarborgsom en ontbindende voorwaarden worden vastgesteld. Samen met u nemen wij deze akte met u door en zorgen vervolgens voor ondertekening door de koper.

Afhandeling

Tijdens de afhandelingsfase houden wij u steeds op de hoogte over de voortgang van het traject, tot aan de datum van de overdracht. Ten slotte gaan wij samen met u naar de notaris voor de juridische levering van de woning en de sleuteloverdracht.

Nazorg

De service van SMASH makelaars Leidschendam stopt niet na de overdracht. Ook na de verkoop denken wij graag met u mee en blijven wij bereikbaar voor al uw vragen.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!

Ja, ik wil graag een afspraak maken