Makelaar Voorburg

Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de voordeligste makelaar van Voorburg en werkt bij het meest actief makelaarskantoor in Voorburg. Als lokale makelaar ken ik de verschillende wijken in Voorburg als geen ander. Hierdoor kan ik uw woning voor de beste prijs verkopen. U bent bij mij als makelaar aan het juiste adres voor de verkoop van uw huis of appartement in Voorburg.

De makelaar die Voorburg kent

Als lokale makelaar ken ik Voorburg als geen ander, zowel Oud Voorburg, Voorburg (WestMidden en Noord), Voorburg BovenveenDamsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn. Dit is heel belangrijk aangezien de huizenmarkt in Voorburg ontzettend dynamisch is. Ik bied maatwerk en een persoonlijke aanpak. Ik bespreek uw wensen en mijn mogelijkheden gezellig bij u aan de keukentafel. U bent uiteraard erg benieuwd naar de waardebepaling en verkoopprijs van uw huidige huis in Voorburg. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Neem contact met mij op en we plannen direct een eerste gesprek met u in.

Verkoopmakelaar voor Voorburg

Het verkopen van uw huis in Voorburg is een spannende gebeurtenis. Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Voorburg die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z bij de verkoop van uw woning in Voorburg. Hierbij kenmerk ik mij door mijn scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken wij transparant om uw woning in Voorburg actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie. Graag wil ik mijn unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Voorburg.

Aankoopmakelaar in Voorburg

Bij de aankoop van een huis in Voorburg komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Voorburg. In dit proces wil ik Sander van Meerten van SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen als uw aankoopmakelaar. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Sander van Meerten van SMASH Makelaars gaat juist met u mee als aankoopmakelaar bij iedere bezichtiging om uw belangen te behartigen. Naast veel andere zaken zoeken wij ook uit wat deze huis in Voorburg waard is en onderhandel ik stevig voor u. Ik realiseer, mede door deze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Mijn courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u toelichten. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw huis in Voorburg?

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Sander van Meerten is de makelaar van Voorburg

Gratis waardebepaling van uw woning in Voorburg

Wat is mijn huis in Voorburg waard?
Overweegt u om uw woning te verkopen in Voorburg of wilt u een andere woning aankopen in Voorburg? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw huidige hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is de makelaar in Voorburg die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Voorburg.

Kosten woning verkopen

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten. Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem contact met ons op.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!