Ruim wonen, met alle voorzieningen in de buurt

De populaire wijk Damsigt in Leidschendam en Voorburg staat bekend om z’n fraaie grote woningen. Damsigt is een typische jaren ’40 woonwijk met vooral ruime woningen. De bouwstijl is herkenbaar met overhellende daken, glas in lood details en erkers. Door het vele groen in de wijk, de goede ligging en de voorzieningen zoals The Mall of the Netherlands maakt Damsigt een zeer populaire wijk.

In de wijk Damsigt ( Leidschendam & Voorburg) is veel te doen

De wijk Damsigt grenst aan een groot park “Het Sytwendepark” aan de kant van Voorburg, Het Raadhuiskwartier en de Verzetsheldenwijk aan de kant van Leidschendam. Verder zijn er verschillende clubs, zoals Hockeyclub Cartouche, Tennispark Overdam, Jeugdmanege Hestar en Scouting Damherten. Voor het uitgebreide shoppen kunt u terecht bij The Mall of the Netherlands. Of u gaat naar het oude centrum van Leidschendam voor een gezellige terrasjes bij de sluisjes. Met het openbaarvervoer, zoals de sneltramhalte ‘Leidschendam-Voorburg’ bent u snel in andere plaatsen zoals Leiden, Delft of Den Haag.

Verkoopmakelaar voor Leidschendam

HUIS VERKOPEN?

SMASH makelaars laat jouw huis het beste tot zijn recht komen

Bent u opzoek naar een goede en betrouwbare verkoopmakelaar voor de verkoop van uw woning in Leidschendam en omgeving. Neem dan direct contact op met Sander van Meerten van SMASH Makelaars de verkoopmakelaar voor uw woning in de regio. Iedere makelaar kan natuurlijk uw woning verkopen maar het gaat er uiteindelijk om dat u een makelaar kiest die het beste resultaat realiseert voor u. Kies daarom voor SMASH makelaar de verkoopmakelaar voor uw woning. Want woningen verkopen is onze specialiteit. Onze vernieuwende manier van werken maakt het verschil. Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken. Van verkoopstyling, Video’s, artist impressions, blogs, social media tot een eigen landingspagina. We zijn vernieuwend, creatief, betrouwbaar, bevlogen en bekwaam.

Door het inzetten van een eigen website van je woning bereiken we meer potentiele opdrachtgevers, dan welke andere makelaar ook. Onze aanpak resulteert in méér bezichtigingen, méér biedingen en uiteindelijk de beste verkoopprijs.

We zijn niets voor niets het meest moderne en innovatieve makelaarskantoor van de Haagse regio. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Aankoopmakelaar voor Leidschendam

OP ZOEK NAAR EEN NIEUW WONING?

Ben je op zoek naar een nieuw thuis in Leidschendam of directe omgeving? Wij helpen je graag bij het zoeken en aankopen van jouw droomhuis.

We zijn 24/7 bereikbaar, we kennen de markt op ons duimpje en beschikken over een breed netwerk.

Samen zorgen we ervoor dat we niet alleen het huis kopen dat bij jou past, maar we zorgen er ook voor dat het hele aankoop proces soepel en stressvrij verloopt. Ons doel: jouw woonwensen omzetten in realiteit door het vinden van die woning die echt bij jou past.