Bent u opzoek naar een goede en betrouwbare verkoopmakelaar voor de verkoop van uw woning in Voorburg. Neem dan direct contact op met Sander van Meerten van SMASH Makelaars de verkoopmakelaar voor uw woning in Voorburg. Iedere makelaar kan natuurlijk uw woning verkopen maar het gaat er uiteindelijk om dat u een makelaar kiest die het beste resultaat realiseert voor u. Kies daarom voor Sander van Meerten van SMASH makelaar de verkoopmakelaar voor uw woning in Voorburg.

Verkoopmakelaar voor uw woning in Voorburg

U wilt uw appartement of huis verkopen in Voorburg? Daar komt best veel bij kijken. Kies daarom de beste verkoopmakelaar van Voorburg. Ik Sander van Meerten van SMASH Makelaars weet welke strategie u nodig heeft om uw woning in Voorburg zo goed mogelijk te verkopen. Een goede verkoopstrategie voor uw woning in Voorburg zorgt ervoor dat uw woning goed en zo snel mogelijk verkocht wordt tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden, want een woning te koop zetten kan iedereen, maar ook goed verkopen is een ander verhaal.

Verkoopmakelaar in Voorburg

Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar voor het verkopen van uw woning in Voorburg. Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Voorburg die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor begeleid ik de verkoop van uw in Voorburg van A tot Z. Hierbij kenmerk ik mij door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om uw woning in Voorburg actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie.

Verwacht u van ons niet: – Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Ik ben namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen uit de verkoop van uw woning in Voorburg. Graag wil ik u mijn unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Voorburg.

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Sander van Meerten is de makelaar van Voorburg

Verkoop uw appartement of huis in Voorburg met Sander van Meerten van SMASH Makelaars?

Vrijblijvend advies

Wilt u uw appartement of huis verkopen in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. ? Eén telefoontje of mailtje naar SMASH Makelaars is voldoende voor een optimaal verkooptraject. Wij komen uiteraard geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om u persoonlijk uit te leggen wat wij voor u kunnen betekenen.
Ook geven wij u graag uitleg over wat er specifiek mogelijk (en onmogelijk) is bij de verkoop van uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o.. U krijgt sowieso GRATIS een deskundig prijsadvies van ons. Daarbij gaan wij, samen met u voor een zo gunstig mogelijke, maar vooral ook realistische vraagprijs. Wij hanteren verschillende strategieën voor verschillende situaties. Ons advies is dus altijd MAATWERK.

Mijn inzet

Wanneer wij het samen eens worden over de vraagprijs en u besloten heeft om met SMASH Makelaars in zee te gaan, zetten wij onmiddellijk alles in werking om uw woning in Voorburg zo snel en zo gunstig mogelijk voor u te verkopen. Daarbij zetten wij alles in voor de best mogelijke deal voor u. Denk daar bij aan:

  • Social media campagne waarin ons zakelijke netwerk van ca. 500 woningzoekers én makelaars in de regio bereikt worden
  • Doelgroepgerichte verkoopteksten
  • Interieurfoto’s gemaakt door een professionele, gespecialiseerde interieurfotograaf
  • Optimale presentatie en plaatsing op funda.nl
  • Plaatsing op onze eigen website
  • Plaatsing in onze maandelijkse nieuwsbrief
  • Raambiljetten en ‘te koop’-borden
  • Plattegronden
  • Flyers (met foto!) van uw woning

Extra opties

Als extra verkoopmiddel kunnen we ook doelgroep gericht adverteren op diverse Social Media. Verder kunnen wij voor u een onderzoek naar de bouwkundige staat van uw woning laten uitvoeren. Dit biedt de koper van uw huis meer zekerheid.

Onderhandelen

Is er een potentiële koper in zicht? Dan bepalen wij, in samenspraak met u, onze onderhandelingstactiek met de aankopende partij. Tijdens de spannende fase van onderhandelingen tussen ons en de mogelijke koper heeft u steeds de beslissende stem.

Overeenkomst

Worden wij het met de koper eens over de prijs, dan stellen wij een koopovereenkomst op waarin onder andere de koopsom/verkoopprijs, voorwaarden, roerende zaken, waarborgsom en ontbindende voorwaarden worden vastgesteld. Samen met u nemen wij deze akte met u door en zorgen vervolgens voor ondertekening door de koper.

Afhandeling

Tijdens de afhandelingsfase houden wij u steeds op de hoogte over de voortgang van het traject, tot aan de datum van de overdracht. Ten slotte gaan wij samen met u naar de notaris voor de juridische levering van de woning en de sleuteloverdracht.

Nazorg

De service van SMASH makelaars Voorburg, Den Haag stopt niet na de overdracht. Ook na de verkoop denken wij graag met u mee en blijven wij bereikbaar voor al uw vragen.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!

Ja, ik wil graag een afspraak maken