Makelaar Leidschendam

Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de voordeligste en meest actiefste makelaar van Leidschendam. Ook in Leidschendam ben ik als lokale makelaar zeer actief en ken de woningmarkt in Leidschendam als geen ander. Voor de verkoop van uw huis of appartement in Leidschendam bent u daarom bij Sander van Meerten van SMASH Makelaars aan het juiste adres. Het voordeel voor u is dat door mijn jaren lange ervaring door het werken als makelaar in Leidschendam ik alle wijken van Leidschendam goed kennen.

Sander van Meerten van SMASH Makelaars verkoopt huizen in alle wijken van Leidschendam

Onze lokale makelaars kennen Leidschendam als geen ander, zowel het centrum van Leidschendam als de verschillende wijken van Leidschendam. Denk hierbij aan de wijken Duivenvoorde, De Heuvel en Amstelhof, De Prinsenhof, Damsigt, De Rietvink, De Zijde, ’t Lien, Het Raadhuiskwartier, Park Veursehout, Park Leeuwenbergh, Verzetsheldenwijk en de plaats Stompwijk. Ik bied maatwerk en een persoonlijke aanpak. Ik bespreken uw wensen en mijn mogelijkheden gezellig bij u thuis aan de keukentafel. U bent uiteraard erg benieuwd naar de waarde en verkoopprijs van uw huidige woning in Leidschendam. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Neem contact met mij op en we plannen direct een eerste gesprek met u in.

Woning kopen of verkopen in Leidschendam met Sander van Meerten van SMASH makelaars

De verkoop van een woning in Leidschendam is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak zult doen. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw huis in Leidschendam zullen bij u opkomen. Het is daarom verstandig een makelaar te vragen die u hierbij kan adviseren en ondersteunen en niet onbelangrijk een makelaar die Leidschendam goed kent. Hiervoor bent u bij Sander van Meerten van SMASH makelaars aan het juiste adres.
Bij de aankoop van een nieuwe woning in Leidschendam komen er weer andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop. Ook hier geldt dat een makelaar die u zoekt de wijken en huizen in Leidschendam goed kent. Ook hierbij kan Sander van Meerten van SMASH Makelaars u goed helpen en zal ik  zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw huis in Leidschendam. Ik werk met zeer ruime openingstijden / bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Verkoopmakelaar voor Leidschendam

Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Leidschendam die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaarskantoor begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z bij de verkoop van uw woning in Leidschendam. Hierbij kenmerken wij ons door onze scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken wij transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie. Verwacht u van ons niet: Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Leidschendam.

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Sander van Meerten van SMASH makelaars is de makelaar van Leidschendam

Aankoopmakelaar in Leidschendam

Bij de aankoop van een woning in Leidschendam komen veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige lokale aankoopmakelaar in te schakelen die Leidschendam goed kent. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Leidschendam. In dit proces wil ik Sander van Meerten van SMASH Makelaars als uw aankoopmakelaar u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Leidschendam heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkopende partij. Sander van Meerten van SMASH Makelaars gaat juist als aankoopmakelaar voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken zoek ik ook uit wat de woning in Leidschendam waard is en wat u zou moeten bieden om een kans te maken. Daarnaast doe ik voor u de onderhandelen met de verkopende makelaar. Ik realiseer mede door deze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u. Mijn courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik ons stappenplan aan u toelichten. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning?

Gratis waardebepaling van uw huis in Leidschendam

Wat is mijn huis in Leidschendam waard?
Overweegt u om uw woning in Leidschendam te verkopen of wilt u een andere woning in Leidschendam aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw huidige hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is de makelaar in Leidschendam die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Leidschendam.

Kosten makelaar

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Ik hanteer een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten. Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem contact met ons op.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!