Karakteristiek wonen in Leidschendam

De Verzetsheldenwijk is niet voor niets een van de meest gewilde wijken in Leidschendam met prachtige woningen rondom de markante vijver. Met zij karakteristieke jaren ’20 en ’30 woningen, veel groen en brede lanen. Als je door de Verzetsheldenwijk loopt, valt direct de rust en ruimte op. Deze wijk in Leidschendam bestaat uit charmante jaren ’20 en ’30 bouw met eigen architectuur voor zowel woningen als appartementen. Je ziet er ook fraaie, karakteristieke jaren ’30 woningen met stijlvolle erkers en overhellende daklijsten. Een klein deel bestaat uit eengezinswoningen in jaren ‘80 en ‘90 bouw.

De Verzetsheldenwijk

De Verzetsheldenwijk ligt in Leidschendam tegen de wijk Damsigt en de wijk Het Raadhuis en op de grens met Voorburg aan. Het hart van de wijk Verzetshelden ligt op zo’n 5 minuten lopen van het centrum van Leidschendam en The Mall of the Netherlands met een enorm aanbod van winkels. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Verkoopmakelaar voor Leidschendam

HUIS VERKOPEN?

SMASH makelaars laat jouw huis het beste tot zijn recht komen

Bent u opzoek naar een goede en betrouwbare verkoopmakelaar voor de verkoop van uw woning in Leidschendam en omgeving. Neem dan direct contact op met Sander van Meerten van SMASH Makelaars de verkoopmakelaar voor uw woning in de regio. Iedere makelaar kan natuurlijk uw woning verkopen maar het gaat er uiteindelijk om dat u een makelaar kiest die het beste resultaat realiseert voor u. Kies daarom voor Sander van Meerten van SMASH makelaar de verkoopmakelaar voor uw woning.  Want woningen verkopen is onze specialiteit. Onze vernieuwende manier van werken maakt het verschil. Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken. Van verkoopstyling, Video’s, artist impressions, blogs, social media tot een eigen landingspagina. We zijn vernieuwend, creatief, betrouwbaar, bevlogen en bekwaam.

Door het inzetten van een eigen website van je woning bereiken we meer potentiele opdrachtgevers, dan welke andere makelaar ook. Onze aanpak resulteert in méér bezichtigingen, méér biedingen en uiteindelijk de beste verkoopprijs.

We zijn niets voor niets het meest moderne en innovatieve makelaarskantoor van Leidschendam. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Aankoopmakelaar voor Leidschendam 

OP ZOEK NAAR EEN NIEUW WONING?

Ben je op zoek naar een nieuw thuis in Leidschendam of directe omgeving? Wij helpen je graag bij het zoeken en aankopen van jouw droomhuis.

We zijn 24/7 bereikbaar, we kennen de markt op ons duimpje en beschikken over een breed netwerk.

Samen zorgen we ervoor dat we niet alleen het huis kopen dat bij jou past, maar we zorgen er ook voor dat het hele aankoop proces soepel en stressvrij verloopt. Ons doel: jouw woonwensen omzetten in realiteit door het vinden van die woning die echt bij jou past.