Heeft u een makelaar nodig?

“Iedere makelaar, of die nu gevestigd is in Den Haag of elders in de Haagse regio, kan een huis voor u zoeken of verkopen.” Bij SMASH Makelaars denken we daar toch een klein beetje anders over! Een huis is namelijk geen verzameling bouwmaterialen. U wilt namelijk direct die ‘klik’ mee hebben en het ervaren en het echte ‘thuisgevoel’ beleven.

Daarom kiezen wij voor een persoonlijke en actieve benadering en werken daarom ook in de avond en het weekend. Want elke verkoop is anders en kan soms met sterke leuke en soms ook minder leuke emoties gepaard gaan. Daarvoor hebben wij uiteraard alle begrip. Of u nu een andere woning zoekt, omdat u kleiner wilt gaan wonen of juist meer ruimte wilt voor uw gezin of uw huis verkoopt vanwege een scheiding of overlijden.

Onze mensen zijn deskundig en betrokken makelaars. Den Haag en omgeving kennen wij als geen ander als het gaat om de woningmarkt. Wij nemen graag alle tijd om bij u thuis of bij ons op kantoor uw persoonlijke situatie te bespreken.

Bent u opzoek naar een makelaar die de regio goed kent Den Haag; (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, StatenkwartierArchiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld). Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de verkoop of aankoop van uw woning.
Met ons ervaren team van zelfstandige makelaars helpen wij onze klanten graag verder bij de aankoop of verkoop van hun woning. Wij werken met zeer aantrekkelijke tarieven en een waardebepaling van uw woning is altijd GRATIS!
Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

Welke makelaar past bij u?

Tijd voor een makelaar dus, maar welke past bij u? De keuze is reuze, maar welke kiest u? Ze zetten zich allemaal sterk in de markt als u googelt op ‘makelaar in Voorburg of op makelaar Den haag’. Maar welke makelaar kunt u echt vertrouwen? Wie kan u het beste van advies dienen en uw belangen behartigen? U wilt een makelaar die beslagen ten ijs komt als hij uw huis verkoopt. En u wilt zeker weten dat u de beste prijs en service krijgt tegen de gunstigste voorwaarden. Let daarom op de volgende zaken bij het kiezen van de makelaar die het beste bij u past:

• Vind een makelaar die naar u luistert
U wilt een makelaar die weet wat u wilt en die dat op een goede manier kan begeleiden. Een huis verkopen is een complex proces en daarom is goede begeleiding essentieel.

• Kies voor een makelaar bij u uit de regio
Als u een huis aanbiedt moet u de markt goed kennen en weten welke huizen gewild zijn en bij wie, welke prijzen gangbaar zijn en welke wijken goed scoren. Kortom, een makelaar die de lokale woningmarkt overziet en kent, kan uw huis het beste in de markt zetten. Hij kent het aanbod en kan de sterke punten belichten van uw woning en de juiste prijs vragen. Een makelaar die de markt en de makelaars in de regio kent werkt in uw voordeel.

• Kies een makelaar die het goed doet
Daar komt u achter door de recensies te raadplegen. Bekijk ook de website van het makelaarskantoor want die geeft een goede indruk van zijn werkwijze. Kijk vooral naar de personen achter het kantoor; zij gaan tenslotte uw huis verkopen.

• Kiest u voor een goedkope online makelaar?
Bedenk dat u veel werk zelf moet opknappen. Bezichtigingen leiden kost veel tijd. En kent u alle juridische valkuilen? Goedkoop is vaak duurkoop.

• Kiest u voor een groot kantoor met veel woningen en veel personeel?
Bij een groot kantoor bent u een van de 30 klanten en wordt u vaak begeleid door meerdere assistenten van het makelaarskantoor. De bezichtigingen worden bijvoorbeeld vaak gedaan door een assistent en niet door de makelaar zelf terwijl dit een belangrijk contactmoment met de potentiële kopers is.

• Kiest u voor een klein kantoor waarbij u alle aandacht krijgt?
Bij een klein(er) kantoor wordt het volledige proces begeleid door een vaste makelaar. Hij/zij kent u en uw woning persoonlijk en is meer betrokken. Dat komt de communicatie en het resultaat ten goede.

• Kiest u voor lage kosten?
Verkijk u niet op de tarieven. Goedkoop is ook hier vaak duurkoop. Een goede makelaar verdient zichzelf terug door bijvoorbeeld zijn kennis van kopers en de woningmarkt en van onderhandelingstechnieken.

De voordelen van SMASH Makelaars

SMASH Makelaars richt zich echt op de huizenmarkt bij u in de buurt. SMASH Makelaars is de specialist voor de Haagse regio en kent de markt daarom als geen ander. Vanaf de waardebepaling tot aan de overdracht wordt u begeleid door een vaste makelaar. SMASH Makelaars heeft een overzichtelijk aantal verkopen en kan daarom alle tijd en aandacht aan de opdrachtgevers geven. U staat altijd in het middelpunt van de aandacht. SMASH Makelaars neemt de tijd voor u als verkopende partij en voor de kandidaat kopers van uw woning. SMASH Makelaars is zeven dagen in de week actief betrokken bij de verkoop van uw woning en staat altijd klaar om antwoord te geven op uw vragen. Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio Voorburg, Den Haag en omgeving dan bent u bij SMASH Makelaars aan het juiste adres. Als full service makelaarskantoor zijn wij actief in dienstverlening bij verkoop, aankoop, waardebepaling, adviezen en consultancy met betrekking tot uw woning. Wij streven niet naar de standaardoplossing maar naar maatwerk. Bij ons is succes altijd verzekerd!