Makelaar Leidschendam

Leidschendam

Deze gemeente is samen gegaan met de vroegere gemeenten Voorburg, Veur en Stompwijk. En heet sinds dien de gemeente Leidschendam-Voorburg en maakt deel uit van het kaderwetgebied Haaglanden en de Metropool regio Rotterdam-Den Haag.

Gelijktijdig met deze fusie werd vrijwel de gehele Tedingerbroekpolder geannexeerd door de gemeente Den Haag. Het ging hier om de in aanbouw zijnde woonwijk Leidschenveen en het bedrijventerrein Forepark.

Uw makelaar in Leidschendam

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet ieder jaar zult doen. Gedachten over de prijs van de woning en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Hoe bepaalt u de vraagprijs van uw woning. Is uw huis hetzelfde als die andere woning bij u in de straat die te koop stond. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod dat u op deze nieuwe woning wilt uitbrengen..

Ik zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf van uw nieuwe woning of verkoop van uw woning. Ik heb zeer ruime openingstijden / bereikbaarheidstijden en werk transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten makelaar in Leidschendam

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Ik hanteert een scherpe courtage bij verkoop  van uw woning. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder extra of verborgen kosten.

Wilt u meer weten over de tarieven die ik hanteren? Kijk dan voor meer informatie hier.

Gratis waardebepaling van uw woning in Leidschendam

Wat is uw huis in Leidschendam waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de makelaar in Leidschendam die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend kom ik bij u langs en u krijgt van mij een goed onderbouwde waardebepaling en geef ik u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Leidschendam. Waardebepaling Leidschendam

Verkoopmakelaar in Leidschendam

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de makelaar in Leidschendam-Voorburg die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk ik transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie.

Verwacht u van mij niet: – Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Ik ben namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag wil ik u mijn unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij ik een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe ik dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik mijn stappenplan aan u uitleg.

Aankoopmakelaar voor Leidschendam

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil ik Sander van Meerten u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Ik ga juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen ik stevig voor u. Ik realiseer, mede door mijn werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Mijn courtage bestaat uit een vast tarief en een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik ons stappenplan aan u uitleggen of kijk voor meer informatie op mijn website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Leidschendam

Zoekt u naar een makelaardij Leidschendam, dan is het niet om het even waar u voor kiest. Er zijn nogal wat verschillen als het gaat om de courtage. En wat denkt u van de bereikbaarheid van het makelaarskantoor? U maakt een uitstekende keus als u kiest voor een SMASH makelaars. Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel de verkoop als de aankoop van een woning of appartement. Wij rekenen een zeer scherpe courtage en we zijn ook in het weekend en in de avonduren bereikbaar. Daarnaast kunnen we geheel vrijblijvend zorgen voor een waardebepaling van uw eigendom. Dit kost u niets. Vervolgens mag u rekenen op een optimale presentatie van uw woning. Wilt u eerlijk advies? Ook op het gebied van een goede presentatie van uw woning? Neem dan snel contact met ons op.

Flexibel makelaarskantoor Leidschendam

U zoekt een makelaar in Leidschendam die weet wat flexibiliteit is? Dan bent u bij SMASH makelaars precies op de goede plek. Wij werken altijd flexibel, maar evengoed snel. U mag vertrouwen op eerlijk en professioneel advies. De flexibiliteit komt onder meer tot uiting in de flexibele werktijden. Het is voor tweeverdieners niet altijd handig om overdag een afspraak te maken met een makelaar. Dat begrijpen wij volkomen. Daarom staan we ook in het weekend en ’s avonds voor u klaar. Wilt u uw woning verkopen of heeft u advies nodig omtrent de aankoop van een pand? In beide gevallen staan we graag voor u klaar.

Neem contact op met SMASH makelaardij Leidschendam voor aankoop van een woning

Ons makelaarskantoor is u graag van dienst bij de aankoop van een woning. Heeft u al ervaring met het kopen van een huis of appartement of is dit de eerste keer voor u? Wij zijn er voor eerlijk en professioneel advies. Vaak hebben mensen veel vragen als zij een andere woning willen kopen. Wij beantwoorden deze graag voor u. Natuurlijk kunt u zelf niet overal aan denken. Een huis aankopen vraagt veel van mensen. Wij zijn er daarom voor een professionele begeleiding. Op onze deskundigheid mag u vertrouwen. We zullen voor uw belangen opkomen. Een makelaar behartigt zeker niet alleen de belangen van de verkopende partij.