Makelaar Leidschendam

Leidschendam

Deze gemeente is samen gegaan met de vroegere gemeenten Voorburg, Veur en Stompwijk. En heet sinds dien de gemeente Leidschendam-Voorburg en maakt deel uit van het kaderwetgebied Haaglanden en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

Gelijktijdig met deze fusie werd vrijwel de gehele Tedingerbroekpolder geannexeerd door de gemeente Den Haag. Het ging hier om de in aanbouw zijnde woonwijk Leidschenveen en het bedrijventerrein Forepark.

Uw makelaar in Leidschendam

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet ieder jaar zult doen. Gedachten over de prijs van de woning en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Hoe bepaalt u de vraagprijs van uw woning. Is uw huis hetzelfde als die andere woning bij u in de straat die te koop stond. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod dat u op deze nieuwe woning wilt uitbrengen..

Ik zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf van uw nieuwe woning of verkoop van uw woning. Ik hebben zeer ruime openingstijden / bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten makelaar in Leidschendam

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Ik hanteert een scherpe courtage bij verkoop  van uw woning. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder extra of verborgen kosten.

Wilt u meer weten over de tarieven die ik hanteren? Kijk dan voor meer informatie hier.

Gratis waardebepaling van uw woning in Leidschendam

Wat is uw huis in Leidschendam waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. Sander van Meerten is de makelaar in Leidschendam die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen ik bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven ik u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Leidschendam. Waardebepaling Leidschendam

Verkoopmakelaar in Leidschendam

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Sander van Meerten is de makelaar in Voorburg die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie.

Verwacht u van mij niet: – Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Ik ben namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag willen ik u mijn unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij ik een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe ik dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik mijn stappenplan aan u uitleggen.

Aankoopmakelaar voor Leidschendam

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil ik Sander van Meerten u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Ik ga juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen ik stevig voor u. Ik realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Mijn courtage bestaat uit een vast tarief en een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik ons stappenplan aan u uitleggen of kijk voor meer informatie op mijn website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Leidschendam