Makelaar Den Haag

SMASH Makelaars de makelaar voor Den Haag

U wilt uw appartement of huis verkopen in Den Haag? Daar komt heel veel bij kijken. Kies  SMASH Makelaars de beste verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving. Welke valkuilen zijn er, welke strategie heeft u nodig om uw woning zo goed mogelijk te verkopen en bent u in staat de onderhandelingen over uw huis te voeren? Een goede verkoopstrategie voor uw woning zorgt ervoor dat u uw woning goed en zo snel mogelijk verkocht wordt tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden. Wij zijn actief in de volgende wijken van Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Scheveningen en Kijkduin).

SMASH Makelaars de verkoopmakelaar heeft een uitgebreide ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als voor institutionele beleggers. Ieder huis heeft zijn eigen doelgroep. Starters op zoek naar een appartement, jonge gezinnen waarvan juist het appartement te klein wordt en naar een eengezinswoning willen. Of juist gezinnen waarvan de kinderen de deur uit zijn en van hun twee onder een kap woning  naar een gelijkvloerse woning willen. Met deze specifieke kenmerken is geen verkoop hetzelfde. SMASH makelaars de verkoopmakelaar kan u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Daarom zijn wij de verkoopmakelaar van Haaglanden. Als wij dit samen met u hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorg voor het complete verkoopproces. SMASH verkoopmakelaars begrijpt als geen ander dat dit een grote stap is en natuurlijk met welke makelaar u nu verder moet gaan? Wij nemen graag al uw al uw zorgen uit handen en begeleid u gedurende het gehele proces met de aankoop van een woning of verkoop van uw woning in de regio Haaglanden tot en met de notaris.
Wat heeft SMASH makelaars u te bieden. Wij zijn een  "no-nonsense makelaar" die u eerlijk en helder advies geeft,  Wij doe wat wij zeggen en wij behartigen uw belangen gedurende het hele proces. U bent met ons verzekerd van een goede service, deskundigheid, passie voor het vak en kom mijn afspraken na.
Wij doen alles om uw huis voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen en bij aankoop van een nieuwe woning deze voor een redelijke prijs aan te kopen. Wij ken de gemeente Den Haag erg goed. Mocht u uw huis via ons willen gaan verkopen of met ons een woning te gaan kopen, dan bent u verzekerd van één persoonlijk contact. Wij werken als zelfstandig makelaar bij Binck makelaars, wij zijn een kantoor met één van de meeste makelaars in de regio Haaglanden en met meerdere kantoren dus ook het grootste makelaarskantoor, toch bent u bij ons geen nummer, ik geef u persoonlijke service, 100% inzet en gaan wij samen voor een goed resultaat.

SMASH makelaars heeft al vele verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft mijn expertise van Den Haag al velen mensen aan hun droomwoning in Den Haag geholpen.
Advies op maat.  Juist het kennen van de verschillende wijken in Den Haag, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.”

Wilt u weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik mijn stappenplan aan u uitleg.

Sander van Meerten is gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen hij is meer no nonsens’. Zijn aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

Wat kosten een makelaar in Den Haag

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Ik hanteert een scherpe courtage bij verkoop in combinatie met een opstarttarief. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder extra of verborgen kosten.

Wilt u meer weten over de tarieven die ik hanteren? Kijk dan voor meer informatie hier.

Gratis waardebepaling van uw woning in Den Haag

Wat is mijn huis in Den Haag waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. Sander van Meerten is de makelaar in Den Haag die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen ik bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven ik u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Den Haag. Waardebepaling van uw woning in Den Haag

Verkoopmakelaar in Den Haag

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Sander van Meerten is de makelaar in Den Haag die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie.

Verwacht u van mij niet: – Een bord in de tuin, een Funda vermelding en afwachten!

Ik ben namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag wil ik u mijn unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij ik een maximaal resultaat behaal in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Aankoopmakelaar in Den Haag

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces willen wij u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Ik ga juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen ik stevig voor u. Ik realiseer, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Mijn courtage bestaat uit een vast tarief en / of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik ons stappenplan aan u uitleg of kijk voor meer informatie op mijn website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling van uw woning in Den Haag