REMAX makelaar Den Haag

Den Haag

Is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en is de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. De gemeente behoort tot het stadsgewest Haaglanden. Samen met stadsregio Rotterdam vormt stadsgewest Haaglanden de metropoolregio Rotterdam Den Haag. Deze regio maakt op haar beurt weer deel uit van de Randstad.

Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee en heeft een kustlijn van elf kilometer. De stad beschikt over twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Daarnaast ligt een breed zandstrand met een duinenrij, een omvangrijk natuurgebied. Scheveningen - vroeger een vissersdorp - heeft een regionale haven. Door de ligging aan de Noordzee is Den Haag een internationaal toeristenoord.

De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd, en het is de residentie van het koninklijk huis. Al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, het vervult wel degelijk die rol. Zo staan bijna alle ambassades en ministeries in Den Haag. Daarnaast is de stad standplaats van vele nationale en internationale rechtscolleges, waaronder het Internationaal Gerechtshof, en het Internationaal Strafhof.

Het Bezuidenhout is een wijk in het Haagse stadsdeel Haagse Hout. Deze wijk dankt haar naam aan het feit dat zij ten zuiden van het Haagse Bos is gesitueerd. Er bestaat ook een wijk met de naam Benoordenhout, deze ligt aan de andere kant van het Haagse Bos.

Het Bezuidenhout ligt ten noorden van het stadscentrum tegen het Haagse Bos en wordt ruwweg begrensd door de spoorlijn Leiden-Den Haag, de Rijnstraat, de Bezuidenhoutseweg en de Carel Reinierszkade. De wijk grenst aan de wijken Stationsbuurt, Haagse Bos en Mariahoeve en Marlot.

Mariahoeve en Marlot is een wijk in Den Haag , onderdeel van stadsdeel Haagse Hout. Villapark Marlot behoort tot de buurten met het hoogste inkomens in de stad. De wijk grenst aan de wijken Bezuidenhout en Haagse Bos. Marlot is een compacte luxe woonbuurt met grote villa’s, twee-onder-een-kap woningen en een aantal appartementen. Dit is een van de duurste buurten van Den Haag. De woningen zijn overwegend ontworpen in de Nieuwe Haagse School stijl en geven de buurt een chique uitstraling. De straten zijn breed met groene voortuinen aan weerszijden en je ziet een sterke eenheid in de bebouwing.

Marlot is een groen opgezette woonwijk. Vanuit de wijk loop je zo het groen in van het Haagse Bos of van parkbos Marlot waar je onder het dikke bladerdak van de oude bomen heerlijk kunt wandelen over bruggetjes en slingerende paden. Ook park Clingendael ligt dichtbij.

Het Benoordenhout is een statige wijk met veel groen in het Haagse stadsdeel Haagse Hout, gebouwd tussen ca. 1925 en 1935. Er wonen in de wijk relatief veel welgestelde burgers. Ook zijn er veel scholen. De wijk Benoordenhout ligt ten noordoosten van het centrum en wordt begrensd door de Koningskade, de Raamweg, het Hubertuspark, de kazernes en duinen ten noorden van de Waalsdorperweg, de grens met Wassenaar, het Haagse Bos en het Malieveld. De wijk ontleent zijn naam aan het Haagse Bos: 'ten noorden van het bos' (hout).

Mariahoeve is een groene, ruim opgezette jaren ’60 wijk met een parkachtig karakter en afwisselende bebouwing aan de rand van Den Haag. De buurt is in zes buurtjes verdeeld met elk een groene kern als hart van de buurt. Hier vindt je een mix van eengezinswoningen, lage flats van 4 woonlagen en hoge flats van 12 woonlagen. Het is een rustige wijk met veel groen en een ontspannen sfeer.

In het overdekte winkelcentrum Mariahoeve vind je diverse winkels voor je dagelijkse boodschappen waaronder twee grote supermarkten en enkele (vers)speciaalzaken.

Mariahoeve is een groen opgezette woonwijk. Vanuit de wijk loop je zo het groen in van het Haagse Bos of van parkbos Marlot waar je onder het dikke bladerdak van de oude bomen heerlijk kunt wandelen over bruggetjes en slingerende paden. Ook park Clingendael ligt dichtbij.

Uw REMAX Makelaar in Den Haag

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop.

Ik zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning. Ik hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten REMAX makelaar in Den Haag

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Ik hanteert een scherpe courtage bij verkoop in combinatie met een opstarttarief. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder extra of verborgen kosten.

Wilt u meer weten over de tarieven die ik hanteren? Kijk dan voor meer informatie hier.

Gratis waardebepaling van uw woning in Den Haag

Wat is mijn huis in Den Haag waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. Sander van Meerten is de makelaar in Den Haag die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen ik bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven ik u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Den Haag. Waardebepaling Den Haag

Uw REMAX verkoopmakelaar in Den Haag

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Sander van Meerten is de makelaar in Den Haag die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie.

Verwacht u van mij niet: – Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Ik ben namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag willen ik u mijn unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij ik een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe ik dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik mijn stappenplan aan u uitleggen.

Uw REMAX aankoopmakelaar in Den Haag

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil ik Sander van Meerten u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Ik ga juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen ik stevig voor u. Ik realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Mijn courtage bestaat uit een vast tarief en een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik ons stappenplan aan u uitleggen of kijk voor meer informatie op mijn website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Den Haag