Makelaar Voorburg

Makelaars Voorburg

Welkom bij de Makelaars van Voorburg

Wij SMASH Makelaars zijn een actief makelaarskantoor in de regio Haaglanden en maken deel uit van een regionale samenwerkingsverband tussen verschillende ervaren makelaars en hypotheekadviseurs. Ook in Voorburg werken wij samen met verschillende ervaren lokale specialisten. Voor de verkoop van uw woning of appartement bent u bij SMASH Makelaars Voorburg aan het goede adres. SMASH Makelaars kent deze regio als geen ander. Dit is heel belangrijk nu de huizenmarkt in Voorburg ontzettend dynamisch is. Wij bieden maatwerk en een persoonlijke aanpak. We bespreken uw wensen en onze mogelijkheden gezellig bij u aan de keukentafel. U bent uiteraard erg benieuwd naar de waardebepaling en verkoopprijs van uw huidige woning in Voorburg. Wij kunnen dit snel voor u duidelijk maken. Neem contact met ons op en we plannen direct een eerste gesprek met u  in.

De makelaar in Voorburg

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop.

Ik zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning. Ik heb zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten makelaar in Voorburg

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Ik hanteert een scherpe courtage bij verkoop in combinatie met een opstarttarief. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder extra of verborgen kosten.

Wilt u meer weten over de tarieven die ik hanteren? Kijk dan voor meer informatie hier.

Gratis waardebepaling van uw woning in Voorburg

Wat is mijn huis in Voorburg waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de makelaar in Voorburg die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen ik bij u langs en u krijgt van mij een goed onderbouwde waardebepaling en geef ik u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Voorburg. Waardebepaling Voorburg

Verkoopmakelaar voor Voorburg

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Sander van Meerten is de makelaar in Voorburg die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik mij door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk ik transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie.

Verwacht u van mij niet: – Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Ik ben namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag wil ik u mijn unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij ik een maximaal resultaat behaal in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe ik dit doe? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik mijn stappenplan aan u uitleg.

Aankoopmakelaar in Voorburg

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil ik Sander van Meerten u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Ik ga juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandel ik stevig voor u. Ik realiseer, mede door mijn werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Mijn courtage bestaat uit een vast tarief en een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik ons stappenplan aan u uitleg of kijk voor meer informatie op mijn website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Voorburg

Voor de verkoop van uw woning of appartement bent u bij makelaardij Voorburg aan het goede adres. SMASH makelaardij kent deze regio als geen ander. Dit is heel belangrijk nu de huizenmarkt ontzettend dynamisch is. Wij bieden maatwerk en een persoonlijke aanpak. We bespreken uw wensen en onze mogelijkheden gezellig bij u aan de keukentafel. U bent uiteraard erg benieuwd naar de waardebepaling en verkoopprijs. Wij kunnen dit snel voor u duidelijk maken. Neem contact met ons op en we plannen direct een eerste gesprek in.

Persoonlijke aanpak van makelaarskantoor Voorburg biedt diverse voordelen

De makelaar Voorburg die u vindt bij SMASH Makelaardij kiest gegarandeerd voor een persoonlijke aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat dit diverse voordelen met zich meebrengt. Een huis verkopen gaat absoluut niet om alleen stenen. Bij het kopen en verkopen van woningen spelen emoties een grote rol. Wij zien in de praktijk dat een persoonlijke aanpak de sleutel tot succes blijkt te zijn. Ook is het voor u prettig dat u op elk moment mag terugvallen op een expert die voor u klaar staat. Zoekt u een makelaar die echt uw belangen behartigt, dan moet u bij ons zijn.

Makelaardij Voorburg zorgt voor de beste prijs

Ons makelaarskantoor Voorburg en omstreken heeft inmiddels veel ervaring met het bepalen van een goede verkoopprijs. Een huis verkopen kan misschien iedereen wel. Een huis verkopen voor een goede prijs is echter een andere zaak. Dankzij onze gedegen kennis van de huidige woningmarkt in de regio komen wij al snel tot een reële prijs. Wilt u zeker weten dat u een goede verkoopprijs vraagt en uiteraard ook ontvangt? Neem dan contact met ons op.