Woning verkopen Voorburg

De verkoop van uw woning in Voorburg gaat er echt van komen? Heeft u lang geaarzeld of hakte u de knoop direct door? Er kunnen zeer veel redenen zijn waarom mensen besluiten hun huis te verkopen. In de meeste gevallen is het kopen en verkopen van een woning echter niet zomaar iets. Natuurlijk, er kan een bord in de tuin gezet worden, er komen mensen langs om te kijken, zij doen een bod en dat is het? Zo eenvoudig ligt het in de praktijk echter niet. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede verkoopstrategie van belang is. Zullen we meteen een afspraak maken om samen om tafel te gaan zitten?

Goede strategie belangrijk bij verkopen woning Voorburg en omstreken

Als wij u begeleiden tijdens het woning verkopen Voorburg, plannen we altijd eerst een gesprek bij u thuis. Samen bekijken we dan wat de beste strategie is. We nemen tijdens dat gesprek verschillende zaken onder de loep. Wat is de ligging van uw woning? Op welke doelgroep kunnen we ons het beste richten? Zijn er winkels in de directe omgeving van uw huis? Als we dit allemaal helder hebben, benaderen wij potentiële kopers. Op een vakkundige wijze uiteraard. We gebruiken hierbij onder meer professionele fotografen, social media, Funda en ons eigen zoekersbestand. Deze doelgerichte manier van werken werpt meestal al snel zijn vruchten af. Dit resulteert dan in een snelle verkoop tegen een zo gunstig mogelijke verkoopprijs. Transparantie en een persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in het vaandel.

Gratis waardebepaling voor verkoop woning Voorburg

U twijfelt nog over het verkopen van uw woning in Voorburg? Wilt u eerst weleens weten wat uw huis waard is? Bepaalt u pas daarna of u daadwerkelijk overgaat tot een verkoop ervan of niet? Wellicht is verbouwen ook nog een optie. Als eerste wilt u dan vast en zeker weten hoe het zit met de waardebepaling van uw woning. Wij kunnen dit gratis en vrijblijvend voor u uitvoeren. We maken graag een afspraak en komen dan snel bij u langs. We zullen de waardebepaling goed onderbouwen. Ook geven we graag advies over eventuele vervolgstappen.