Verkoopmakelaar in de regio Haaglanden

Haaglanden verkoopmakelaars

SMASH Makelaars de verkoopmakelaar van uw woning.

U wilt uw appartement of huis verkopen in de regio Haaglanden?  Daar komt heel veel bij kijken. Kies de beste verkoopmakelaar bij u in de regio. Welke valkuilen zijn er, welke strategie heeft u nodig om uw woning zo goed mogelijk te verkopen en bent u in staat de onderhandelingen over uw huis zelf te voeren? Een goede verkoopstrategie voor uw woning zorgt ervoor dat u uw woning goed en zo snel mogelijk verkocht wordt tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden. SMASH Makelaars in de regio Haaglanden is de verkoopmakelaar en heeft een uitgebreide ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als voor institutionele beleggers. Ieder huis heeft zijn eigen doelgroep. Starters op zoek naar een appartement, jonge gezinnen waarvan juist het appartement te klein wordt en naar een eengezinswoning willen. Of juist gezinnen waarvan de kinderen de deur uit zijn en van hun twee onder een kap woning  naar een gelijkvloerse woning willen. Met deze specifieke kenmerken is geen verkoop hetzelfde. Daarom kan ik u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Daarom zijn wij de verkoopmakelaar van Haaglanden. Als wij dit samen hebben bepaald, ga ik aan de slag en zorg voor het complete verkoopproces.

SMASH makelaardij verkoopt de meeste woningen.

SMASH makelaars is een makelaars organisatie van zelfstandige makelaars voor de aankoop van  een woning en de verkoop van uw woning. Ik werk 7 dagen in de week dus ook in het weekend en de avonden ben ik bereikbaar. Graag wil ik al mijn expertise van de lokale woningmarkt inzetten om uw woning voor de beste prijs te verkopen.
Met mijn ervaring, enthousiasme, betrouwbaarheid en de innoverende werkwijze. Met de SMASH Makelaars bent u verzekerd van een deskundige en betrouwbare makelaars. Hierdoor zijn wij in staat om uw woning op te laten vallen tussen de aanwezige concurrentie. Met onze innoverende werkwijze kan ik voor iedereen een goede presentatie maken en hierdoor een veel grotere doelgroep bereiken.

Voor een uitgebreide uitleg over mijn werkwijze maak ik graag een afspraak met u.

Verkopen van uw appartement of huis met SMASH Makelaars?

Vrijblijvend advies

Wilt u uw appartement of huis verkopen? Eén telefoontje of mailtje naar Sander van Meerten is voldoende voor een optimaal verkooptraject. Ik kom uiteraard geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om u persoonlijk uit te leggen wat ik voor u kan betekenen.

Ook geef ik uitleg over wat er specifiek mogelijk (en onmogelijk) is bij de verkoop van uw woning. U krijgt sowieso GRATIS een deskundig prijsadvies van mij. Daarbij ga ik, samen met u voor een zo gunstig mogelijke, maar vooral ook realistische vraagprijs.

Mijn inzet

Wanneer we het samen eens worden over de vraagprijs en u besloten heeft om met mij in zee te gaan, zet ik onmiddellijk alles in werking om uw woning zo snel en zo gunstig mogelijk voor u te verkopen. Daarbij zet ik alles in voor de best mogelijke deal voor u. Denk daar bij aan:

  • Aanmelding bij alle VBO en NVM makelaars

  • Doelgroepgerichte verkoopteksten

  • Interieurfoto’s gemaakt door een professionele gespecialiseerde interieurfotograaf

  • Optimale presentatie en plaatsing op funda.nl

  • Plaatsing op onze eigen website

  • Plaatsing in onze kantooretalage

  • Plaatsing in onze maandelijkse nieuwsbrief

  • Raambiljetten en ‘te koop’-borden

  • Plattegronden

  • Flyers (met foto!) van uw woning

Extra opties
Als extra verkoopmiddel kunnen we ook doelgroep gericht adverteren op diverse Social Media. Verder kan ik voor u een bouwkundig onderzoek naar uw woning laten uitvoeren. Dit biedt de koper van uw huis meer zekerheid.

Onderhandelen
Is er een potentiële koper in zicht? Dan bepaal ik, in samenspraak met u, onze onderhandelingstactiek met de aankopende partij. Tijdens de spannende fase van onderhandelingen tussen ons en de mogelijke koper heeft u steeds de beslissende stem.

Overeenkomst
Worden wij het met de koper eens over de prijs, dan stel ik een koopovereenkomst op waarin onder andere de koopsom/verkoopprijs, voorwaarden, roerende zaken, waarborgsom en ontbindende voorwaarden worden vastgesteld. Samen met u neem ik deze akte door en zorgen vervolgens voor ondertekening door de koper.

Afhandeling
Tijdens de afhandelingsfase houd ik u steeds op de hoogte over de voortgang van het traject, tot aan de datum van de overdracht. Ten slotte ga ik samen met u naar de notaris voor de juridische levering van de woning en de sleuteloverdracht.

Nazorg
De service van Sander van Meerten van SMASH makelaars stopt niet na de overdracht. Ook na de verkoop denk ik graag met u mee en blijf ik bereikbaar voor al uw vragen.