Starten als makelaar

In 2017 las ik onderstaande tekst van REMAX en dacht wat is een mooiere manier om een switch te maken van een internationaal biotechbedrijf naar iets waar mijn hart ligt.

“Heb je passie voor de makelaardij en ervaring in de sales? Wil jij zelfstandig ondernemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! RE/MAX is wereldmarktleider in de woningmakelaardij. Het businessmodel van RE/MAX is uitgerold naar meer dan 110 landen. Iedere 30 seconden verkoopt RE/MAX een woning. Door je aan te sluiten bij RE/MAX profiteer je van meer dan 45 jaar ervaring in de makelaardij en beschik je over de beste tools, trainingen en opleidingsmogelijkheden om jouw carrière naar het volgende level te brengen. Wij zijn enorm enthousiast over ons mooie vak en we zijn continu op zoek naar getalenteerde personen om ons team te versterken. Als jij je aansluit bij onze succesformule, ben je vanaf dag één ondernemer. Je werkt zelfstandig, maar je staat er niet alleen voor. Onze professionals coachen, begeleiden en trainen je op de weg van succes. Dat is ook een van de speerpunten van RE/MAX. Winnen doen we met zijn allen! Ervaring is niet noodzakelijk. Als startende makelaar ga je een leerling-meester traject in bij het RE/MAX kantoor waar jij je bij aansluit. Wekelijks volg je masterclasses die gegeven worden door experts in het vak. In Nederland is RE/MAX de enige makelaardij die op deze manier traint in marketing en sales. In overleg met de kantooreigenaar ga jij je focussen op je eigen wijk, waar jij na verloop van tijd alle benodigde lokale kennis van in huis hebt. Als deskundige van de wijk kun jij optimaal in de behoeften van je klanten voorzien en dat is essentieel om het succes van je eigen onderneming te garanderen..”

Nieuwe start

Het was helaas niet de klik die ik zocht en ben in 2020 mijn eigen kantoor gestart onder de naam SMASH makelaars. Dit doe ik nu inmiddels al enkele jaren en dat bevalt mij erg goed. Wil je meer weten over de manier hoe ik werk? bel of mail mij en wie weet zitten we binnenkort samen aan de keukentafel en bespreken we op een geheel vrijblijvende manier wat ik voor u kan betekenen.

Bel of WhatsApp 06-48203418 of e-mail naar sander@smashmakelaars.nl