REMAX

 

REMAX Makelaardij is een modern en eigentijds makelaarsorganisatie

Eigentijds met ruim 40 jaar ervaring! Inmiddels zijn wij als REMAX al in meer dan 100 landen actief en hebben ruim 20 kantoren in Nederland.
Sinds 2007 is er een kantoor gevestigd aan de Damlaan 47 in Leidschendam-Voorburg. Onze deur staat iedere werkdag voor u open van 08.30 tot 17.30 uur en op zaterdag zijn afspraken mogelijk tussen 10.00 tot 16.00 uur.
Tijdens onze kantoor uren ben ik bereikbaar op 070-301 60 69 en daarnaast ben ik zowel ’s avonds als in het weekend bereikbaar op 06-48 20 34 18. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruiken ik de modernste tools, social media en mooie presentatievormen. Ook wonen en werken onze medewerkers in deze regio tussen onze cliënten, een absolute meerwaarde. Deze ruimte is veel te kort om onze “Unique Selling Points” samen te vatten, dus nodig mij een keer (vrijblijvend) uit om dit nader toe te lichten en u te overtuigen van mijn kwaliteiten.

REMAX makelaars

Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak op 070 - 301 60 69 of mobiel op 06-48 20 34 18 of mail naar: Sander van Meerten

U ziet het, ik sta met mijn enthousiasme altijd voor u klaar om u maximaal van dienst te zijn.
U kunt bij mij terecht voor:

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Huur
  • Verhuur
  • Advies
  • Taxatie

REMAX Nederland

Wereldwijd nummer één in de makelaardij

REMAX Adviseurs Leidschendam-Voorburg is onderdeel van de internationale organisatie REMAX.

REMAX is ontstaan in 1973 en sindsdien uitgegroeid tot werelds grootste franchise organisatie in de makelaardij. Momenteel werken er meer dan 115.000 makelaars in meer dan 100 landen over de wereld. Hierdoor beschik ik over een wereldwijd netwerk en dit zorgt ervoor dat ik ook benaderd wordt door expats en wereldburgers. De grondleggers hadden een unieke visie; verbeter de werkomgeving, hou het niveau hoog door trainingen, iedereen een goed verdienmodel en deze factoren resulteren in blijvend succes.

Optimale dienstverlening door samenwerking en innovatie

REMAX legt haar focus op klanten, makelaars en kantooreigenaren. REMAX voorziet haar makelaars en kantoor-eigenaren van de beste tools, waardevolle ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. Bovendien profiteren zowel klanten als makelaars van het uitgebreide internationale netwerk en de samenwerking tussen de kantoren.

Zelfstandig maar niet alleen

In tegenstelling tot vele makelaars kantoren in Leidschendam – Voorburg en de directe omgeving van Den Haag werkt REMAX met zelfstandig ondernemers. Hierdoor zijn er flexibele, maar vooral hardwerkende makelaars bij ons aangesloten. Want algemeen bekend, overleven in de makelaardij is niet gemakkelijk. Dit garandeert een hoge mate van betrokkenheid, maar vooral korte lijnen en dit resulteert in snel schakelen. Want simpel gezegd werkt elke makelaar voor zichzelf en dit zorgt voor optimale betrokkenheid en de beste deal.

Internationale beursgenoteerde franchise organisatie

Elke franchise onderneming beschikt over een broker/owner, dit zijn de kantooreigenaren en licentiehouders die zorgen voor faciliteiten, inspiratie en groei. De zelfstandig makelaars staan anders in hun aanpak op het gebied van persoonlijke dienstverlening als personal branding. Door de samenwerking met een kantooreigenaar kunnen de makelaars zich volledig focussen op het door ontwikkelen in vakkundigheid en salesvaardigheden. De financiële, operationele, administratieve en strategische verantwoordelijkheden van de groei in regio liggen bij kantooreigenaren. Door deze wederkerige aanpak bouw je als makelaar sneller aan een kwalitatief hoogwaardige klantenportefeuille en als kantooreigenaar aan een sterk collectief van ondernemers die gaan voor marktleiderschap in jouw regio.

Grondleggers veranderen de makelaardij voorgoed

Dave en Gail Liniger introduceerden het REMAX concept in 1973 in de Verenigde Staten. Het basisidee is simpel: verbeter de werkomgeving, doorbreek het systeem en het verdienmodel voor makelaars en het succes neemt toe. Met dit idee hebben de grondleggers de makelaardij voorgoed veranderd. Deze professionele visie creëert een cultuur van samenwerking en succes, waar iedereen wel bij vaart.

Familiebedrijf zet REMAX in Europa op nummer één

In 1995 brachten Walter Schneider en Frank Polzler de REMAX ballon vanuit Canada richting Europa. De Europese hoofdkantoren vestigden zich in Zwitserland en Oostenrijk. Zij vormden de drijfkrachten achter het grote succes van RE/MAX in zowel Canada als Europa.

Een eenvoudige sleutel tot succes

RE/MAX heeft een aantal belangrijke pijlers: Onderling samenwerken, delen, aanbevelen (referrals), altijd zoeken naar nieuwe contacten, leads, samenwerkingsvormen, systemen waardoor er nieuwe instroom is van potentiele klanten en mensen, zeer sterke branding, veel marketing budget, marketing en sales activiteiten altijd gericht op de klantenreis (zoeken van geschikte woon en/of werkruimte), iedere dag met elkaar beter willen worden trainen, coachen, mentoring en de beste business partners waarbij grote en groei van ons netwerk zorgt voor schaalgrootte en daarmee inkoopkracht.

De bouwstenen van onze franchise cultuur

Ik zijn een informele en gedreven organisatie die ruimte biedt voor persoonlijke groei en initiatief. Ik stimuleren deze eigenschappen ook bij onze makelaars en medewerkers. Onze kernwaarden zijn: Excellente service met een wereldwijde en lokale Naamsbekendheid en permanente Educatie als groeimodel. Met onze resultaatgerichte aanpak zijn we gezamenlijk, op een initiatiefrijke en eerlijke wijze aan het bouwen aan een sterk collectief.

De bestaansreden van onze franchise formule

REMAX is een makelaars collectief die zich onderscheidt door hun krachtige marketing, permanente educatie, maximale service en persoonlijke benadering. Ik zoeken naar uitstekende ondernemers die er naar streven om de beste te zijn in hun vakgebied en gezamenlijk gaan ik voor marktleiderschap. Ik geloven in de kracht van kennis delen, samenwerken en elkaar versterken. Met onze klantgerichte en proactieve aanpak gaan ik voor een WOW-effect en de hoogste klant waardering in de branche. Door het wereldwijde netwerk, marktdominantie en lokale expertise realiseren ik voor u unieke voordelen. Ik bieden een inspirerende omgeving waar we samen kunnen ondernemen en onze doelen bereiken door anderen te helpen.

Everybody wins!

Wereldwijd nummer één in de makelaardij

Optimale dienstverlening door samenwerking en innovatie

Zelfstandig maar niet alleen