SMASH Makelaars Nootdorp

Nootdorp

Is een dorp in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het ligt vlak bij Den Haag, Pijnacker en Delft. Nootdorp was tot 1 januari 2002 een zelfstandige gemeente. Om financiële redenen en om annexatie door Den Haag, dan wel Delft, voor te zijn, fuseerde Nootdorp met Pijnacker.
Het grootste deel van de Vinex-locatie Ypenburg was oorspronkelijk Nootdorps grondgebied. Dit ging in het jaar 2002 gedeeltelijk over naar de gemeente Den Haag. Wilt u uw woning in Nootdorp verkopen? Ik heb al vele verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft mijn expertise van Nootdorp al velen mensen aan hun droomwoning in Nootdorp geholpen.
Advies op maat. Juist het kennen van de verschillende wijken in Nootdorp, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.”

Precies en gedreven. Sander van Meerten is gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen hij is meer no nonsens’. Zijn aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

Uw makelaar in Nootdorp

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop.

Ik zal zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning. Ik heb zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten makelaar in Nootdorp

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Ik hanteert een scherpe courtage bij verkoop in combinatie met een opstarttarief. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder extra of verborgen kosten.

Wilt u meer weten over de tarieven die ik hanteren? Kijk dan voor meer informatie hier.

Gratis waardebepaling van uw woning in Nootdorp

Wat is mijn huis in Nootdorp waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. Sander van Meerten van SMASH Makelaars is de makelaar in Nootdorp die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend kom ik bij u langs en u krijgt van mij een goed onderbouwde waardebepaling en geef ik u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Nootdorp. Waardebepaling Nootdorp

Verkoopmakelaar in Nootdorp

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. Sander van Meerten is de makelaar in Nootdorp die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie.

Verwacht u van mij niet: – Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Ik ben namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag wil ik u mijn unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleg waarbij ik een maximaal resultaat behaal in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe ik dit doe? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik mijn stappenplan aan u uitleg.

Aankoopmakelaar in Nootdorp

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil ik Sander van Meerten van SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Ik ga juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandel ik stevig voor u. Ik realiseer mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Mijn courtage bestaat uit een vast tarief en een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik ons stappenplan aan u uitleg of kijk voor meer informatie op mijn website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Nootdorp