SMASH makelaars de makelaar in uw regio

Makelaar in de gemeente Voorburg, Den Haag (Ypenburg / Leidschenveen, Mariahoeve) en omliggende gemeenten.

Het kopen of verkopen van een woning is een grote beslissing, goed advies en een betrouwbare makelaar zijn factoren die een belangrijke rol spelen. Naast expertise, praktijkervaring is een goede communicatie de sleutel naar een succesvolle koop of verkoop. SMASH Makelaars is de makelaar van de regio Haaglanden die voldoet aan al deze voorwaarden. Naast de passie voor het makelaars vak is juist die persoonlijke aanpak voor mij van groot belang om het beste resultaat te bewerkstelligen. Een woning kopen of verkopen begint met mij als uw makelaar. Ik ben iemand die niet alleen de huizenmarkt kent, maar ook de mensen die in de omgeving wonen.

Smash makelaars bij u in de regio

De huizenmarkt is dynamisch, kies daarom voor een specialist die de markt kent, de regio kent en iemand die maatwerk biedt dankzij een persoonlijke aanpak, gezellig aan de keukentafel met een kop koffie erbij. Het ruime netwerk van SMASH makelaars biedt veel mogelijkheden waarmee elke verkoop doelgericht zal plaatsvinden. Verkoop uw woning sneller en tegen de beste prijs.

SMASH Makelaars “De Makelaar in uw belang”

Persoonlijke aanpak

Als makelaar kan ik snel en efficiënt een gratis waardebepaling uitvoeren van uw woning. Indien gewenst kan ik er voor zorgen dat er ook een officiële taxatie uitgevoerd wordt. Een succesvolle koop of verkoop van een woning is niet alleen een kwestie van oppervlakte, meters en euro’s, naast de cijfers is een persoonlijke aanpak de sleutel tot succes. In overleg wordt een plan van aanpak opgesteld waarin de kansen op snelle verkoop met het hoogste rendement worden realiseert. Een huis verkopen gaat niet alleen om stenen, het gaat ook over mensen. De persoonlijke aanpak maakt het werk niet alleen leuker, het leidt ook tot betere resultaten. Wanneer u zoekt naar een makelaar die echt werkt in uw belang dan ben ik de makelaar waar u naar op zoek bent.

Ga voor de beste prijs

Een huis verkopen is niet zo ingewikkeld, een huis voor de beste prijs verkopen vergt kennis, expertise en inzet. De kennis van de huidige huizenmarkt in Voorburg – Den Haag en omgeving, op het gebied van waardebepaling en het op de juiste manier in de markt zetten, en kennis van de mensen. Uiteindelijk is het bepalen van de prijs een combinatie van goed cijferwerk en persoonlijk inzicht. Ga voor de beste verkoopprijs praten met mij de makelaar de makelaar in uw belang.

Woning verkopen zonder zorgen

De verkoop van een huis is meer dan een bord in de voortuin. Ik ga graag met u om tafel zitten om de beste strategie te bepalen. Hierbij wordt gekeken naar de ligging van de woning, de juiste doelgroep wordt bepaalt en potentiële kopers worden op vakkundige wijze benaderd. Hiervoor worden diverse instrumenten ingezet zoals, professionele vastgoedfotograaf, social media, Funda en het eigen zoekersbestand. Deze doelgerichte aanpak zorgt voor een snelle verkoop tegen de meest gunstige verkoopprijs. Huizen verkopen is uiteindelijk mensenwerk. En dat werkt een stuk prettiger.

SMASH Makelaars doet het anders

Een bordje “Te Koop” in de tuin zetten kan iedereen, daadwerkelijk een huis verkopen voor de beste prijs is een vak. Samen met u bepalen we een marktconforme prijs voor uw woning op basis van de unieke kenmerken die uw huis zo bijzonder maken. Samen met ons doordacht stappenplan en online strategie zal dit leiden tot een verkoop waar u tevreden mee zult zijn. Als actieve makelaar gaan we voor succes, voor een daadwerkelijke verkoop tegen de beste voorwaarden. Samen gaan we gemotiveerd van start met de verkoop.

SMASH Makelaars in de regio Haaglanden is actief in de volgende gemeentes en wijken:

Voorburg Noord
Voorburg Bovenveen
Voorburg West
Voorburg Midden
Voorburg Essesteijn
Voorburg Damsigt en omgeving

Den Haag Haagse Hout
Den Haag Benoordenhout
Den Haag Mariahoeve
Den Haag Marlot
Den Haag Haagse-Bos
Den Haag Bezuidenhout

Den Haag Leidschenveen Ypenburg
Den Haag Leidschenveen en Forepark
Den Haag Ypenburg en Hoornwijk