Gratis waardebepaling van uw huis

Gratis Waardebepaling van uw woning

Benieuwd wat uw woning waard is in de huidige markt? Het bepalen van de waarde van uw woning is vaak de eerste stap op weg naar een succesvolle verkoop. Natuurlijk bent u benieuwd naar de waarde van uw eigen appartement of huis om zo te weten wat uw mogelijkheden zijn voor de aanschaf van uw nieuwe woning die u wellicht al op het oog heeft. Een gratis waardebepaling van uw eigen appartement of huis dat u van plan bent te gaan kopen is een service die ik u graag aanbied. Op deze manier kan ik u helpen uw huidige woning makkelijk te verkopen en uw nieuwe huis zonder zorgen aan te kopen.

Ik Sander van Meerten van SMASH Makelaardij vind het belangrijk om zo vroeg mogelijk betrokken te raken bij uw toekomstplannen en ik kom daarom graag bij u thuis voor deze Gratis Waardebepaling. Op deze manier heeft u de kans om tijdens een persoonlijk gesprek al uw vragen te stellen en kan ik u zo goed en volledig mogelijk informeren over de waarde van uw woning en het juiste stappenplan.

Tijdens de Gratis Waardebepaling  van uw woning vertel ik u nooit direct wat de waarde is van uw woning is, omdat iedere woning anders is dus ga ik na ons eerste contact een gedegen vergelijk doen met vergelijkbare woningen bij u in de buurt. Tevens vertel ik u wat u allemaal kunt verwachten bij de verkoop van uw woning en adviseren ik u over het beste verkooptraject in de huidige woningmarkt. Kiest u voor mij, dan zorg ik voor een succesvolle verkoop.

Wanneer u onderstaande formulier invult neem ik zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Voorletter(s) en Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Opmerking(en)
Laat zien dat u geen robot bent.
Laat zien dat u geen robot bent.