Effectief uw huis verkopen

Anders?

Wat gaan we doen: Te koop zetten of verkopen? Ik makelaar Sander van Meerten vertel u een eerlijk en onderbouwd verhaal over de waarde van uw woning. Uitgebreid onderzoek zowel bij het kadaster als diverse uitwisselingssystemen vormen de basis. Daarnaast kijken we naar de bijzonderheden en specifieke elementen van uw woning. Al deze onderdelen samen maken de prijsonderbouwing af. Samen bekijken we met welke prijs we de markt op gaan, afhankelijk van de gekozen strategie.

Hopen of Verkopen?

Als u uw huis wilt verkopen kunt u twee dingen doen: Hopen of verkopen. U wilt verkopen dus is een actieve marktbenadering noodzakelijk! Wie is de koper, wat is de doelgroep? Wat zijn de sterke punten van uw woning. Deze twee punten vormen het fundament onder de verkoopstrategie. De strategie begint bij een optimale presentatie van de woning en het inzetten van de juiste verkoopmiddelen

Presentatie

Bij het kopen van een woning oriënteert bijna iedereen zich op internet . Wat is de reden dat mensen ‘wegklikken’ bij een woning? Waardoor raakt een potentiele koper getriggerd? Dat heeft alles te maken met presentatie en ‘visuele verleiding’. We doen er dan ook alles aan om uw woning zo optimaal mogelijk in beeld te brengen. Met een professionele fotograaf, gedetailleerde plattegronden, en een video of 3d presentaties zorgen we voor de perfecte presentatie van uw woning.

Juiste doelgroep

De beste reclame is nog steeds mond tot mond reclame en dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven. Wat veranderd is de manier van mond-op-mond reclame. Niet alleen in je netwerk van vrienden, familie en verenigingen. Maar juist de kracht van mond-tot-mond reclame op internet en sociale media (facebook, LinkedIn etc,) neemt in kracht toe! Door de online mogelijkheden zijn wij in staat om uw woning aan de juiste doelgroep te laten zien waardoor de we verkoop kansen alleen maar vergroten.

Exclusief

Hoeveel huizen heeft de gemiddelde makelaar ‘in de verkoop’? En hoeveel aandacht kan hij u geven als al deze opdrachtgevers iedere dag zouden bellen? Ik Sander van Meerten makelaar werkt bewust met een klein aantal woningen. Zo blijft u exclusief. Niet een nummer maar volop aandacht voor uw situatie. Alle bovengenoemde stappen vormen samen de te volgen verkoopstrategie, dat is maatwerk. Iedere keer weer. Iedere woning, iedere situatie, iedere klant is anders Maar altijd: Degelijk, Dienstbaar, Doordacht en Digitaal! Hoe we uw huis gaan verkopen? Bel me voor een afspraak en ik leg het u graag uit.