Huis verkopen met SMASH Makelaars

Huis verkopen.

U heeft uw nieuwe droomhuis gevonden. Alle ogen zijn op de nieuwe woning gericht, maar ook uw huidige woning moet nog verkocht worden. Daarom heeft SMASH Makelaars een verkoopmakelaar voor u. Een huis verkopen doe je namelijk niet zomaar. Er komt veel bij kijken en het is een grote stap. Daarom is het handig als je je laat bijstaan door een ervaren verkoopmakelaar. Ik ben actief in de volgende gemeentes en wijken (Voorburg, Rijswijk, Delft, Voorschoten, Zoetermeer en Den Haag; in de wijken Mariahoeve, Bezuidenhout, Scheveningen, Kijkduin, Ypenburg en Leidschenveen).

Wat gaan we doen: Uw huis te koop zetten of  uw huis verkopen? SMASH makelaars vertel u een eerlijk en onderbouwd verhaal over de waarde van uw woning. Uitgebreid onderzoek zowel bij het kadaster als diverse uitwisselingssystemen vormen de basis. Daarnaast kijken we naar de bijzonderheden en specifieke elementen van uw woning. Al deze onderdelen samen maken de prijs onderbouwing af. Samen bekijken tegen welke prijs wij uw huis op markt gaan zetten, afhankelijk van de gekozen strategie.

Hopen of  huis verkopen?

Als u uw huis wilt verkopen kunt u twee dingen doen: Hopen of uw woning verkopen. U wilt uw huis verkopen dus is een actieve marktbenadering noodzakelijk! Wie is de koper, wat is de doelgroep? Wat zijn de sterke punten van uw woning. Deze punten vormen het fundament onder de verkoopstrategie. De strategie begint bij een optimale presentatie van de woning en het inzetten van de juiste verkoopmiddelen

Presentatie

Bij het kopen van een woning oriënteert bijna iedereen zich op internet . Wat is de reden dat mensen ‘weg klikken’ bij een woning? Waardoor raakt een potentiële koper getrickerd? Dat heeft alles te maken met de presentatie en ‘visuele verleiding’ van uw woning. We doen er dan ook alles aan om uw woning zo optimaal mogelijk in beeld te brengen. Het maakt dus niet uit of het een appartement is of een vrijstaande woning. Met een professionele fotograaf, gedetailleerde plattegronden, en een video presentaties zorgen we voor de perfecte presentatie van uw woning.

Juiste doelgroep

De beste reclame is nog steeds mond tot mond reclame en dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven. Wat veranderd is de manier van mond-op-mond reclame. Niet alleen in je netwerk van vrienden, familie en verenigingen. Maar juist de kracht van mond-tot-mond reclame op internet en sociale media (Facebook, LinkedIn etc,) neemt in kracht toe! Door de online mogelijkheden zijn wij in staat om uw woning aan de juiste doelgroep te laten zien waardoor de we verkoop kansen alleen maar vergroten.

Exclusief

Hoeveel huizen heeft de gemiddelde makelaar ‘in de verkoop’? En hoeveel aandacht kan hij u geven als al deze opdrachtgevers iedere dag zouden bellen? Ik werk bewust met een select aantal aantal woningen tegelijkertijd. Zo blijft u exclusief. Niet een nummer maar volop aandacht voor uw situatie. Alle bovengenoemde stappen vormen samen de te volgen verkoopstrategie, dat is maatwerk. Iedere keer weer. Iedere woning, iedere situatie, iedere klant is anders Maar altijd: Degelijk, Dienstbaar, Doordacht en Digitaal! Hoe we uw huis gaan verkopen? Bel me voor een afspraak en ik leg het u graag uit.